Menu
Sale

Doxycycline (Malaria)

Artikelnummer: d1a72c3d9533.

* Oorspronkelijke prijs was: € 61,00.Huidige prijs is: € 56,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Doxycycline (Malaria)?

Doxycycline is een efficiënt middel ter preventie van malaria. Dit antibioticum doodt malariaparasieten in het bloed en in de lever en voorkomt op die manier dat de ziekte zich ontwikkelt. Dit is een van de meest effectieve en ook efficiënte geneesmiddelen om malaria te voorkomen. Dit medicijn doodt de malaria parasiet in het bloed en ook in de lever. Vooral als u naar de tropen gaat of de subtropen wordt dit malaria preventie middel u voorgeschreven.

De kans om gebeten te worden door de malariamug is hier immers vele malen groter. Het is belangrijk om uzelf goed te beschermen. Kies daarom voor een van de betere preventie geneesmiddelen voor malaria: Doxycycline. Malaria wordt overgedragen door de malaria mug. Een steek van een besmette mug kan de malaria parasiet overbrengen op u. De malaria parasiet vermeerdert zich in het bloed en kan hierdoor schade aan de rode bloedcellen toebrengen. Preventieve medicijnen als Doxycycline kunnen dit voorkomen.

Wanneer gebruikt u Doxycycline (Malaria)?

Deze medicijnen gebruikt u als op vakantie gaat of als u gaat reizen naar de tropen of de subtropen waar de malaria mug aanwezig is. Deze medicijnen zijn om te voorkomen dat u malaria krijgt.

Wanneer kunt u geen Doxycycline (Malaria) gebruiken?

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft dient u geen doxycycline in te nemen. Het kan namelijk schadelijk zijn voor de baby.

Hoe dient u Doxycycline (Malaria) te gebruiken?

Gebruik de voorgeschreven dosering. In de regel slikt u iedere dag een capsule Doxycycline. Begin minimaal twee dagen voordat u op reis gaat met deze kuur. En blijf het medicijn tot drie weken (soms vier weken) slikken tot u terug bent. De malaria parasiet kan namelijk nog in uw lever aanwezig zijn. Het is daarom belangrijk om door te blijven slikken met het medicijn. Ook wanneer u terug bent. Neem de capsules in met een ruime hoeveelheid water. Neem het medicijn in, in de ochtend of de middag. Om irritatie aan de slokdarm te voorkomen kunt u het beter niet ’s avonds innemen.

Dosering

Dit medicijn is beschikbaar in doseringen van 100 milligram. U kunt de medicijnen krijgen in 48, 52 of 64 capsules.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk bij dit medicijn. Het is echter per persoon verschillend. In de regel krijgt men last van een brandend maagzuur, diarree, buikpijn, braken of een gevoeligheid voor licht.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Doxycycline (Malaria)”