Menu
Sale

Duac Acne Gel

Artikelnummer: 6c517117f506.
Categorie:

*  63,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Duac Acne Gel?

Duac Acne Gel wordt voorgeschreven voor acne. De werkzame stoffen van Duac Acne Gel zijn Clindamycine en benzoylperoxide. Duac Acne Gel is een algemeen geneesmiddel dat gebruikt wordt om de talgproductie te verminderen en de bacterie groei te remmen. Clindamycine is een antibiotica en benzoylprexoide gaat de talgproductie aan, waardoor de gel werkt om acne te verminderen en te voorkomen. De Duac Acne Gel wordt iedere dag voor het slapen gaan op de huid aangebracht. De gel mag niet langer dan twaalf weken gebruikt worden. Binnen deze periode moet de acne sterk verminderd zijn.

Wanneer kunt u geen Duac Acne Gel gebruiken?

Als u last heeft van uw ogen, slijmvliezen en/of beschadigde huid, dan mag dit niet op deze plekken aangebracht worden. Mocht u een allergische reactie krijgen van dit middel of een overgevoelige huid, dan moet u stoppen met het gebruik hiervan en contact opnemen met uw (online) arts. U mag tot een uur voor het zonnen, tijdens het zonnen en een uur na het zonnen geen gebruik maken van dit middel. Mocht u na een jaar nog steeds dit middel gebruiken, dan moet u contact opnemen met uw huisarts. Het wordt ook sterk afgeraden om dit middel te gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Hou het product ook buiten gebruik van kinderen, zodat deze niet de tube kunnen openmaken.

Hoe dient u Duac Acne Gel te gebruiken?

Deze gel moet licht op de huid aangebracht worden, rustig uitsmeren, maar zeker niet inmasseren. De gel trekt vanzelf in de huid als u het licht aanbrengt. Als u dit product voor het eerst aanbrengt, breng dan een kleine hoeveelheid aan, zodat u kunt kijken hoe uw lichaam er op reageert. Als de huid er goed op reageert, dan kan er een dikkere laag aangebracht worden. Bewaar de tube te allen tijde op een donkere plaats op kamertemperatuur. Mocht u twijfelen over het aanbrengen van de substantie, dan kunt u alle informatie vinden in de patiëntenbijsluiter.

Eventuele bijwerkingen

Net zoals veel medicijnen heeft ook dit middel bijwerkingen. De bijwerkingen die soms voorkomen zijn jeuk, roodheid, droogheid, irritatie en schilfering van de huid. Als dit niet in extreme mate voorkomt is dit niet erg. Mocht u er teveel last van krijgen dan moet u contact opnemen met uw huisarts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Duac Acne Gel”