Menu
Sale

Echinaforce

* Oorspronkelijke prijs was: € 16,89.Huidige prijs is: € 8,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Echinaforce?

Echinaforce bevat extracten van de Echinacea purpurea, ook wel de rode zonnehoed genoemd. Dat is een plant uit Noord-Amerika die al eeuwenlang bekend staat om zijn weerstandverhogende eigenschappen. Echinaforce is een product dat de weerstand versterkt. Dit kruidenpreparaat is een van de meest gebruikte voedingssupplementen. Vanwege de plantaardige samenstelling mag Echinaforce ook door kinderen worden gebruikt.

Wanneer gebruikt u Echinaforce?

Echinaforce wordt gebruikt bij griep en verkoudheid en kan ook preventief worden ingenomen om de weerstand te verhogen. De Echinacea plant stimuleert het immuunsysteem en zorgt ervoor dat het lichaam zich beter kan wapenen tegen ziekmakende virussen en bacteriën. Zo bent u minder vatbaar voor aandoeningen als griep en verkoudheid. Als u toch ziek bent helpt dit middel het lichaam sneller te herstellen. Dankzij Echinaforce heeft u minder last van keelpijn, niesbuien, hoesten, een loopneus en andere klachten.

Wanneer gebruikt u geen Echinaforce?

Gebruik Echinaforce niet als u overgevoelig bent voor echinacea of een van de gebruikte hulpstoffen. De Echinaforce druppels bevatten alcohol. Gebruik dit product daarom niet als u geen alcohol verdraagt of mag gebruiken, en geef het liever niet aan jonge kinderen.

Hoe dient u Echinaforce te gebruiken?

Echinaforce is in veel varianten verkrijgbaar. Er zijn onder andere Echinaforce tabletten, kauwtabletten en druppels. Daarnaast is er ook Echinaforce hotdrink, een krachtige siroop waarmee u makkelijk een warme drank maakt. Echinaforce Junior is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Neem dit voedingssupplement bij voorkeur een half uur voor de maaltijd in.

Dosering

Gebruik Echinaforce volgens de aanbevolen dosering die wordt vermeld in de bijsluiter of op de verpakking.

Bijwerkingen

Echinaforce is een plantaardig geneesmiddel. Er zijn van dit medicijn dan ook geen bijwerkingen bekend.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Echinaforce”