Menu
Sale

Eklira Genuair

Artikelnummer: 677b396aea56.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 139,20.Huidige prijs is: € 129,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Eklira Genuair?

Eklira Genuair is een geneesmiddel dat de luchtwegen verwijdt. De werkzame stof van het geneesmiddel is aclidinium en dit middeltje zorgt ervoor dat de luchtwegen ontspannen en ademhalen gemakkelijker wordt. Door Eklira Genuair te gebruiken, nemen luchtweg gerelateerde klachten als hoesten en benauwdheid snel af.

Online Eklira Genuair kopen zonder recept

In onderstaande tabel kunt u zien waar u Eklira Genuair kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Eklira Genuair te gebruiken).

Online DoktersdienstDoseringPrijs *
Bestel nu »Eklira Genuair 322 mcg/dose inhalator 60 dosesv.a. € 129,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online consult.

Wanneer gebruikt u Eklira Genuair?

Eklira Genuair wordt gebruikt door mensen die COPD (chronisch obstructieve longziekte) hebben. Zij hebben te maken met blijvend beschadigde luchtwegen, waardoor ademhalen moeilijker wordt. Door Eklira Genuair te gebruiken, verminderen klachten als benauwdheid, hoesten en kortademigheid. Dit komt omdat het geneesmiddel de luchtwegen verwijdt, waardoor ademen gemakkelijker wordt.

Wanneer gebruikt u geen Eklira Genuair?

Eklira Genuair mag niet gebruikt worden door mensen die overgevoelig zijn voor de bestanddelen van het geneesmiddel (zie bijsluiter voor complete lijst). Bent u gevoelig voor andere luchtwegverwijders, dan mag u dit geneesmiddel ook niet gebruiken. Raadpleeg uw arts bij twijfel of u Eklira Genuair wel of niet mag gebruiken.

Eklira Genuair kan voor problemen zorgen bij bepaalde aandoeningen en het gebruik van bepaalde medicijnen. Vertel uw medische geschiedenis en medicijngebruik altijd aan uw arts en uw arts zal bepalen of u Eklira Genuair wel of niet mag gebruiken.

Hoe dient u Eklira Genuair te gebruiken?

Eklira Genuair betreft een inhalatiemedicijn, ofwel een geneesmiddel dat u door middel van een inhalator in moet nemen. De bijgeleverde inhalator van Eklira Genuair bevat 30 tot 60 doses van het geneesmiddel. Om 1 dosis te nemen, verwijdert de gebruiker eerst de beschermkap van de inhalator. Vervolgens dient de gebruiker de groene knop eenmalig in te drukken, zodat er een dosis Eklira Genuair vrijkomt. De gebruiker ademt uit buiten de inhalator en ademt diep in met de mond op de inhalator. Nu houdt de gebruiker de adem vijf tot tien tellen in, zodat het geneesmiddel goed in kan werken op de longen. Tot slot ademt de gebruiker langzaam weer uit. Zitten er restjes poeder in de mond, dan mag de gebruiker de mond spoelen.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Eklira Genuair is tweemaal daags 1 inhalatie, in de ochtend en in de avond. Een arts kan een andere dosering adviseren, maar zonder het advies van een arts mag de gebruiker de dosering niet aanpassen.

Bijwerkingen

Eklira Genuair wordt doorgaans zonder enige problemen verdragen, maar toch zijn er enkele bijwerkingen die kunnen optreden door het gebruik van dit inhalatiemedicijn. Het gaat om de klachten hoofdpijn, verkoudheid, hoesten, diarree, een droge mond, een neusbijholteontsteking, misselijkheid en duizeligheid. Krijgt u last van deze of andere klachten, dan wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts.

Online bestellen

Als u online dit medicijn wilt bestellen dan kan dit veilig, goedkoop & discreet via bovenstaande online doktersdienst. Hier vindt u tevens meer informatie over het medicijn Eklira Genuair met aclidinium als werkzame stof. Ook staat deze website boordevol informatie. Dus wilt u:

  • Goedkoop online Eklira Genuair kopen zonder recept;
  • Meer informatie over Eklira Genuair;
  • Alle informatie bekijken;
  • Overige medicijnen bekijken en bestellen.

Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Eklira Genuair”