Menu
Sale

EllaOne

*  72,19

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is EllaOne?

EllaOne is een vorm van hormonale noodanticonceptie.En ook wel bekend als morning-afterpil. Daarnaast wordt het gebruikt als een andere vorm van anticonceptie heeft gefaald.

Wanneer gebruikt u EllaOne?

EllaOne is een morning-afterpil en bevat ulipristal in de vorm ulipristalacetaat. EllaOne kan de kans op zwangerschap helpen verminderen wanneer de normale vorm van anticonceptie heeft gefaald. Bijvoorbeeld wanneer de condoom is gescheurd of de vrouw vergeten is de pil te slikken. EllaOne is geen anticonceptiemethode en dient niet ter vervanging van een normale vorm van anticonceptie.

Wanneer gebruikt u geen EllaOne?

Stel uw arts op de hoogte als u één van de onderstaande aandoeningen heeft of ooit heeft gehad: leverfunctiestoornissen, galactose-intolerantie, of andere aandoeningen of allergieën. Daarnaast kan bij het gebruik van EllaOne wisselwerking optreden met een van de volgende geneesmiddelen en de pil kan daarom minder effectief en betrouwbaar zijn: geneesmiddelen tegen epilepsie, middelen die gebruikt worden bij de behandeling van HIV, bacteriële infecties, of sint-janskruid.

Hoe dient u EllaOne te gebruiken?

Dit product heeft specifieke instructies, die zeer nauwkeurig opgevolgd moeten worden. Daarnaast dient dit geneesmiddel zo snel mogelijk na de onbeschermde geslachtsgemeenschap te worden ingenomen, en niet later dan 120 uur erna. Zie bijsluiter / instructie van een arts.

Bijwerkingen

EllaOne kan bijwerkingen veroorzaken. De meestvoorkomende zijn hoofdpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen, buikpijn, misselijkheid of overgeven, spier- of rugpijn, vermoeidheid. Mocht u heftigere bijwerkingen krijgen raadpleeg de bijsluiter en indien nodig een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “EllaOne”