Menu
Sale

Eloine

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 88,75.Huidige prijs is: € 81,69.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Eloine?

Eloine is een anticonceptiepil die een lagere dosis actieve bestanddelen bevat dan veel andere soorten pil. En wordt gebruikt tegen ongewenste zwangerschap.

Wanneer gebruikt u Eloine?

Eloine is een anticonceptie die tot de combinatiepillen hoort. Deze pil bevat lage doseringen van de twee werkzame bestanddelen. En is dan ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bijwerkingen. De kunstmatige hormonen in Eloine, een progestageen en een synthetische vorm van oestrogeen, zorgen ervoor dat de hormoongehaltes in het lichaam niet meer voldoende kunnen dalen om deze processen op gang te brengen. Hierdoor treedt er geen ovulatie op en is er dus geen eicel die door spermacellen bevrucht kan worden. Eloine zorgt er ook voor dat de samenstellen van het baarmoederslijmvlies verandert. Zo kan een bevruchte eicel zich niet goed innestelen en kan er geen succesvolle zwangerschap plaatsvinden.

Wanneer gebruikt u geen Eloine?

Mocht u een medische voorgeschiedenis hebben is het raadzaam om dit met een arts te bespreken.

Hoe dient u Eloine te gebruiken?

Eloine wordt oraal ingenomen. Het is aan te raden om dit dagelijks op hetzelfde tijdstip te doen. Zie uitgebreide informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Eloine heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Eloine”