Menu

Emla Creme

Artikelnummer: e3799ef5df12.

*  61,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bekijk aanbod »

Wat is Emla Creme?

Emla creme is een zeer lokaal en licht verdovende zalf. De werkzame stoffen in het middel zijn lidocaïne en prilocaïne. Het is een zalf of creme die op de huid of op slijmvliezen gesmeerd dient te worden. Deze creme is enkel bedoeld voor uitwendig gebruik en is een middel dat bij correct gebruik weinig risico’s of bijwerkingen kent. Als u te maken heeft met premature ejaculatie (vroegtijdig klaarkomen) dan kunt u het beste Emla creme kopen, een middel om uw klacht te verhelpen.

Wanneer gebruikt u Emla creme?

Het middel wordt gebruikt voor oppervlakkige verdoving, zoals bij wonden en irritaties. Daarbij wordt Emla creme toegepast om pijn te bestrijden, maar ook om jeuk te voorkomen. Ook kan de creme gebruikt worden tegen premature ejaculatie, ook wel vroegtijdig klaarkomen genoemd. Door de licht verdovende effecten is het daar bijzonder geschikt voor. Zonder dat het seksuele plezier er ernstig onder te lijden heeft, kan met Emla creme premature ejaculatie worden voorkomen.

Een ander veelvoorkomend gebruik is rondom het plaatsen of verwijderen van tatoeages. Ook bij het aanbrengen van piercings en het geven van injecties wordt deze Creme wel gebruikt. Dit zijn, in tegenstelling tot gebruik tegen premature ejaculatie, allen toepassingsmogelijkheden die onder de juiste begeleiding dienen plaats te vinden.

Wanneer kunt u geen Emla creme gebruiken?

Emla creme is slechts licht verdovend en is enkel voor uitwendig gebruik bedoeld. Het wordt dus nauwelijks opgenomen in uw systeem en is daarmee veilig te gebruiken in combinatie met vrijwel ieder medicijn. Ook combinaties met genotsmiddelen vormen in beginsel geen bezwaar. Dat geldt eveneens voor gebruik tijdens de zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft. Meld desondanks altijd uw huidige medicijngebruik bij het online consult.

Hoe dient u Emla creme te gebruiken?

U brengt de creme enkel en alleen uitwendig aan. Dit doet u op de huid of op het slijmvlies van bijvoorbeeld de vagina of de eikel. Emla creme heeft enige tijd nodig om in te werken. Hoeveel varieert per geval, maar zal in ieder geval indicatief vermeld staan op de bijsluiter. Wanneer u het middel gebruikt tegen premature ejaculatie dan dient u het middel op de aangeven termijn aan te brengen, voordat u gemeenschap gaat hebben.

Omdat de creme enkel uitwendig gebruikt dient te worden, is het erg belangrijk dat u de creme niet in open wonden smeert of op andere wijze binnenkrijgt. Ook dient elk contact met de ogen vermeden te worden. Was daarom goed uw handen na het aanbrengen. Wanneer u het middel toch in uw ogen krijgt, dan dient u direct een arts te raadplegen.

Dosering

De dosering is sterk afhankelijk van zowel de toepassing als de gebruiker. In veel gevallen zult u dat zelf moeten ondervinden. Een overmatige dosis brengt op zichzelf geen gezondheidsrisico’s met zich mee, maar betekent wel dat het effect als te hevig kan worden ervaren. Bij gebruik tegen premature ejaculatie zou dit betekenen dat het seksueel genot beperkt wordt. Aan te raden valt om de dosis in kleine stapjes uit te bouwen, bij onvoldoende effect.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is https://emlacremekopen.info/ niet uitsluitend als zalf of creme verkrijgbaar. Bij oppervlakkige wonden worden doorgaans pleisters verstrekt in plaats van creme. Voor gebruik tegen premature ejaculatie zijn deze pleisters niet geschikt.

Eventuele bijwerkingen

Emla creme kent bij normale dosering vrijwel geen bijwerkingen. In sommige gevallen treedt er huidirritatie op. Een zeer beperkt aantal mensen is overgevoelig voor Emla creme of enkele van haar bestanddelen en krijgt te maken met een licht allergische reactie. Dit heeft betrekking op zwelling en irritaties op de plek van aanbrengen. Een verkleuring van de huid zou op bloedarmoede kunnen duiden. Wanneer zich een van de ernstigere bijwerkingen voordoet dan dient u een arts te raadplegen.

Net als bij de meeste medicijnen, zeker wanneer u deze gebruikt op een (geïrriteerde) huid, kan het zijn dat u eerst een paar dagen moet wennen aan het gebruik van Emla creme. Bij milde klachten is het daarom aan te bevelen eerst een paar dagen te wachten alvorens contact op te nemen met de (online) arts.

Bekijk aanbod »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Emla Creme”