Menu
Sale

Evra pleister

Artikelnummer: ee94bf27c487.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 81,00.Huidige prijs is: € 76,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Evra pleister?

Evra pleister is een anticonceptiemiddel. De werkzame stoffen in de pleister worden via de huid opgenomen in het lichaam en zorgen ervoor dat u niet zwanger kunt worden. De pleister is gemakkelijk in gebruik. Evra is een pleister welke een anticonceptiemiddel bevat. Eigenlijk werkt de pleister precies hetzelfde als bij een anticonceptiepil. Er wordt een hoge dosis hormonen vrij gegeven om zo niet zwanger te raken.

Wanneer gebruikt u Evra Pleister?

Deze anticonceptie pleister gebruikt u als u niet zwanger wilt raken. De pleister heeft een gelijke betrouwbaarheid dan wanneer u de pil neemt. Grofweg is de betrouwbaarheid van beide middelen ongeveer 90 procent. Het grote voordeel van de Evra pleister is dat u deze niet dagelijks hoeft te plaatsen. De pleister blijft voor zeven dagen zitten. De pil zult u iedere dag moeten nemen. Hierdoor is de kans dat u de pleister vergeet dus ook een stuk kleiner dan om een pil te vergeten. Ook blijft de pleister zijn werk doen, zelfs als u diarree heeft of moet overgeven.

Wanneer kunt u geen Evra Pleister gebruiken?

Als u niet tegen de werkzame stoffen of de hulpstoffen van deze pleister kunt is het beter om deze niet te gebruiken.

Hoe dient u Evra Pleister te gebruiken?

De anticonceptie pleister dient u op uw rug, uw bovenarm (de buitenkant), de schouderbladen, de buik of op uw billen te plakken. Het is belangrijk om deze pleister niet op uw bovenbenen of uw borsten te plaatsen. Het is goed om iedere week de pleister op een andere plaats te plakken. Laat de pleister hier voor zeven dagen zitten. De pleister geeft gedurende die dagen een gelijkmatige stroom van hormonen af. Het gaat om de hormonen progestageen en oestrogeen.

Dosering

De dosis van de anticonceptie pleister is te vergelijken met de dosering van een lichte anticonceptiepil.

Eventuele bijwerkingen

Lees de bijsluiter voor mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Evra pleister”