Menu
Sale

Exelon

Artikelnummer: 28eefaf540ca.

* Oorspronkelijke prijs was: € 137,00.Huidige prijs is: € 129,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Exelon?

Exelon is anti-dementiemiddel. De werkzame stof rivastigmine is een zogenaamde cholinesteraseremmer: een medicijn dat het aantal boodschapperstoffen in de hersenen verhoogt. Er zijn verschillende medicijnen en geneesmiddelen om de symptomen e bestrijden van de ziekte van Alzheimer. Ook willen ze natuurlijk de symptomen van de ziekte van Alzheimer minder maken. Als u een lichte vorm van deze ziekte heeft dan kunt u het medicijn Exelon nemen. De werkzame stof van dit medicijn is rivastigmine. Deze stof valt onder de groep van remmers van acetylcholinesterase vallen.

Wanneer gebruikt u Exelon?

Het medicijn wordt gebruikt voor mensen welke dementie hebben. Dementie is een proces waarbij de hersenen langzaam slechter worden. Het is een onherstelbaar proces. Mensen krijgen hierdoor moeite om zaken te onthouden. Vooral zaken vanuit het heden worden snel vergeten. Ook is het mogelijk dat mensen sociaal onhandelbaar worden en een andere karakter krijgen. Het begint vaak met vergeetachtigheid en het verliezen van spullen of het stellen van alsmaar dezelfde vragen. Ook is men vaak snel het overzicht kwijt bij complexe situaties. Daarnaast kan men vaak moeilijk inschatten hoe lang iets duurt of hoe laat het is.

Wanneer kunt u geen Exelon gebruiken?

Als u niet tegen de stof rivastigmine kunt of een van de andere stoffen in het medicijn dan dient u het niet te gebruiken.

Hoe dient u Exelon te gebruiken?

U kunt kiezen voor capsules in verschillende doseringen of een pleister. De werking treed in na ongeveer anderhalf uur en duurt ongeveer negen uur.

Dosering

Er zijn capsules en pleisters verkrijgbaar in verschillende doseringen. Zo zijn er capsules met 1,5 milligram, 3 milligram, 4,5 milligram en 6 milligram. De pleisters komen in de dosering van 4,6 milligram en 9,5 milligram.

Eventuele bijwerkingen

Lees de bijsluiter voor mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Exelon”