Menu
Sale

Flixotide

Artikelnummer: e7c30de4741d.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 50,49.Huidige prijs is: € 46,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Flixotide?

Flixotide beschermt de luchtwegen tegen overprikkeling. De werkzame stof fluticason valt onder de medicijngroep corticosteroïden, oftewel bijnierschorshormonen. Dit geneesmiddel wordt vooral gebruikt om astma en chronische obstructieve pulmonale ziekte (COPD) te behandelen. Het is ook te gebruiken voor een onderhoudsbehandeling. In het medicijn zit de werkzame stof fluticasonpropionaat welke tot de corticosterioïden behoord. Het medicijn helpt om de irritatie en de zwelling van de longen tegen te gaan. Het verschil is vaak na een dag of zeven goed te merken. U kunt dan namelijk een stuk gemakkelijker adem halen. Ook krijgt u een veel minder benauwd gevoel. Het medicijn is voor kinderen vanaf vier jaar te gebruiken en natuurlijk ook voor volwassenen.

Wanneer gebruikt u Flixotide?

Dit medicijn wordt gebruikt door mensen met de chronische obstructieve pulmonale ziekte (COPD) of mensen die astma hebben.

Wanneer kunt u geen Flixotide gebruiken?

Het is belangrijk om met uw arts te overleggen of u dit medicijn kunt gebruiken in combinatie met uw andere medicijnen. Soms kan het namelijk het ademen moeilijker maken en de ademhalingsproblemen versterken. Uw arts kan u hierbij adviseren.

Hoe dient u Flixotide te gebruiken?

Het is belangrijk om dit medicijn twee keer per dag te gebruiken. Ook is het belangrijk om niet te stoppen met het innemen van de medicijnen als de klachten verdwijnen.

Dosering

Gebruik de aanbevolen hoeveelheid. Lees ook de bijsluiter.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn mogelijk bijwerkingen bij het gebruik van dit medicijn. Het is mogelijk om last te krijgen van schimmelinfecties in de keel of in de mond. Het is belangrijk om de inhalator goed schoon te maken en te spoelen om de kans op een infectie kleiner te maken. Vooral de mensen die last hebben van de chronische obstructieve pulmonale ziekte (COPD) is het mogelijk dat ze last krijgen van een hese stem of een slijmvliesontsteking. Het is niet zo dat iedereen hier last van krijgt. Het is echter wel mogelijk. Lees ook de bijsluiter voor mogelijke andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Flixotide”