Menu
Sale

Fybogel Mebeverine

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 57,15.Huidige prijs is: € 46,69.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Fybogel Mebeverine?

Fybogel Mebeverine is een poeder die met water vermengd moet worden. Dit medicijn verlicht constipatie door het vezelgehalte in de darmen te verhogen.

Wanneer gebruikt u Fybogel Mebeverine?

Fybogel is een combinatiegeneesmiddel dat de werkzame bestanddelen: ispaghulaschil en mebeverine hydrochloride bevat. Isphagulaschil is een vezel die ervoor zorgt dat de ontlasting groter wordt. Zo worden de darmen geprikkeld om de ontlasting voort te stuwen richting de endeldarm en de anus. Mebeverine bestrijdt de darmkrampen en verlicht zo de pijn die door het vertering van de voeding veroorzaakt wordt. Deze stof doet dit door de spierwanden in de darmen te laten ontspannen.

Wanneer gebruikt u geen Fybogel Mebeverine?

Fybogel Mebeverine mag niet gebruikt worden als u een van de volgende aandoeningen heeft: een volledige afsluiting van de darmen, fecale impactie, verminderde darmactiviteit als gevolg van paralytische ileus, spierzwakte in de darmwand of fenylketonurie. Overleg altijd even met een arts als u een medische geschiedenis heeft.

Hoe dient u Fybogel Mebeverine te gebruiken?

De oplossing vanFybogel Mebeverine moet tweemaal daags ingenomen worden, éénmaal ‘s ochtends en éénmaal ‘s avonds. In sommige gevallen zal de arts aanraden om ook ‘s middags nog een sachet op te lossen en op te drinken. Raadpleeg de bijsluiter en een arts voor meer informatie.

Bijwerkingen

De eerste dagen van de behandeling kunt u last krijgen van winderigheid en een opgeblazen gevoel. Deze bijwerkingen moeten na een korte periode vanzelf overgaan.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Fybogel Mebeverine”