Menu
Sale

Gedarel

Categorie:

*  60,45

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Gedarel?

Gedarel is een anticonceptiepil. De werkzame bestanddelen voorkomen zwangerschap doordat ze de functie van de lichaamseigen hormonen progesteron en oestrogeen nabootsen.

Wanneer gebruikt u Gedarel?

Doordat Gedarel twee synthetische hormonen bevat, namelijk desogestrel en ethinylestradiol, wordt er niet meer door een wijziging van de hormoonspiegel doorgegeven dat de maandelijkse processen ter voorbereiding op een zwangerschap plaats hoeven te vinden. Daarnaast zorgen deze twee stofjes er ook voor dat het slijm in de vagina dikker wordt kan sperma niet meer met gemak de baarmoeder en eileiders bereiken. Gedarel is verkrijgbaar in twee varianten. De lichtere versie kan worden voorgeschreven wanneer de gebruikster gevoelig is voor de hormonen. De sterkere dosering is geschikt voor mensen die meer verlichting willen van menstruatiepijn of zware menstruatiebloedingen.

Wanneer gebruikt u geen Gedarel?

Mocht u een medische voorgeschiedenis hebben, overleg dan altijd even met een arts en neem de bijsluiter door.

Hoe dient u Gedarel te gebruiken?

Gedaarel moet steeds de eerste 21 dagen van de cyclus eenmaal daags worden ingenomen. Zie uitgebreide informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Gedarel heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie. Mocht u bijwerkingen hebben neem dan altijd even contact op met uw arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Gedarel”