Menu
Sale

Gonorroe behandeling

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 80,95.Huidige prijs is: € 76,45.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is de Gonorroe behandeling?

De gonorroe behandeling bevat twee antibiotica: Azithromycin en Suprax Cefixime. Deze zijn bedoeld voor de behandeling van gonorroe. In de volksmond druiper genoemd.

Wanneer gebruikt u Gonorroe behandeling?

Suprax, bevate Cefixime. Azithromycin bevat het actieve bestanddeel genaamd azitromycine. Beiden zijn een vorm van antibiotica om een gonorroe infectie te bestrijden. Cefixime valt de structuur van de bacteriële cellen aan. Het zorgt ervoor dat de cellen niet langer in staat zijn om de chemische stoffen te produceren die nodig zijn om hun cel structuur en celwanden intact te houden. Op die manier breken de cellen langzaamaan af. Azitromycine zorgt ervoor dat de bacteriën zich niet verder kunnen vermenigvuldigen, aangezien het ervoor zorgt dat de cellen de enzymen en eiwitten die vereist zijn voor de vermenigvuldiging niet langer kunnen produceren. Zodra dit proces heeft plaatsgevonden kan het immuunsysteem de infectie vernietigen en opruimen. En bent u van de vervelende druiper af.

Wanneer gebruikt u geen Gonorroe behandeling?

Mocht men andere medicijnen gebruiken raadpleeg dan eerst een arts.

Hoe dient u Gonorroe behandeling te gebruiken?

De gonorroe behandeling bevat twee verschillende geneesmiddelen namelijk Azithromycin (Azitromycine) en Suprax (Cefixime). Deze worden eenmalig ingenomen voor de behandeling van gonorroe. De symptomen van de infectie zullen al na enkele dagen langzaamaan verdwijnen.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Azithromycin kan mogelijk buikpijn, diarree, misselijkheid en winderigheid optreden. Bij Suprax in enkele gevallen: blaarvorming, griepachtige verschijnselen, koorts, bloedstoornis, allergische reactie, diarree, misselijkheid, overgeven, maagpijn, indigestie, hoofdpijn, duizeligheid of jeuk.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Gonorroe behandeling”