Menu
Sale

Grazax

Artikelnummer: 61be629fbc3c.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 181,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Grazax?

Grazax is een desensibilisatiemiddel: een medicijn dat het lichaam minder gevoelig maakt voor bepaalde stoffen. Dit geneesmiddel bevat een allergeenextract van graspollen (Timotheegras). Dit is een medicijn met extracten van graspollen, de timotheegras om precies te zijn. Bij een immunotherapie wordt het gebruikt om de tolerantie tegen graspollen te verhogen. Artsen gebruiken het voor kinderen vanaf vijf jaar en natuurlijk ook voor volwassen als ze last hebben van een ontsteking van het neusslijmvlies en of het oogbindweefsel door een pollen allergie. In dit geneesmiddel zitten de werkzame stof timotheegras met de hulpstoffen gelatine van vissen, natriumhydroxide en mannitol.

Wanneer gebruikt u Grazax?

Het geneesmiddel wordt gebruikt bij de immunotherapie om de tolerantie te verhogen tegen graspollen.

Wanneer kunt u geen Grazax gebruiken?

Als u allergisch bent voor de werkzame stof timotheegras of de hulpstoffen mannitol, natriumhydroxide of gelatine van vissen dan dient u dit medicijn niet te gebruiken.

Hoe dient u Grazax te gebruiken?

Dit medicijn is een smelttablet. Het lost zeer snel op. Lees goed de verpakking om de juiste dosering in te nemen. Ook staat er omschreven hoe u de smelttablet moet innemen. Neem de tablet uit de verpakking met droge handen om te voorkomen dat hij al op uw handen begint te smelten. Neem de tablet direct in door hem onder de tong te leggen. Tel tot zestig en slik niets door.

Hierna mag u vijf minuten niets drinken en ook niets eten. Het beste is het om de tabletten voor het pollenseizoen begint te starten met het innemen van de tabletten. Doe dit vier maanden voordat het pollenseizoen begint. Slik het vervolgens voor een periode van drie jaren. Het is uiterst belangrijk om de adviezen van u arts op te volgen. Als de medicijnen niet goed worden ingenomen dan hebben ze eigenlijk geen enkel effect. Uiteindelijk leidt de therapie tot een afname van je klachten en ook zorgt het ervoor dat je minder medicijnen nodig hebt.

Dosering

Neem iedere dag en een keer per dag een smelttablet onder de tong in. Tel tot zestig en slik niets door als u aan het tellen bent.

Eventuele bijwerkingen

Bijwerkingen welke kunnen optreden zijn vaak een jeukend gevoel bij de mond of in de mond. Ook kun je een jeukend gevoel bij de oren krijgen. Daarnaast kan de keel gaan irriteren of ontstaan er zwellingen in de mond. Ook kun je meer dan normaal gaan niezen. Mocht je last krijgen van de bijwerkingen, weet dan dat ze vaak na een week al weer verdwijnen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Grazax”