Menu
Sale

Gyno Daktarin

*  49,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Gyno Daktarin?

Gyno Daktarin is een geneesmiddel dat gebruikt owrdt om schimmelinfecties in de vagina te bestrijden. De werkzame stof van het geneesmiddel is miconazol en deze stof doodt verschillende soorten gisten en schimmels. Het geneesmiddel wordt lokaal gebruikt en dit betekent dat Gyno Daktarin de infectie op de juiste plek aanpakt. Bij het gebruik van Gyno Daktarin, verdwijnen de klachten binnen enkele dagen tijd.

Wanneer gebruikt u Gyno Daktarin?

Gyno Daktarin wordt voorgeschreven aan vrouwen die te maken hebben met een vaginale schimmelinfectie. Deze aandoening komt veel voor en geeft symptomen als jeuk, irritatie in en rond de vagina en een toename van de vaginale afscheiding. Door Gyno Daktarin te gebruiken, worden de gisten en schimmels gedood die de vaginale schimmelinfectie veroorzaken en verdwijnen de klachten binnen enkele dagen.

Wanneer gebruikt u geen Gyno Daktarin?

Gyno Daktarin mag niet gebruikt worden door vrouwen die overgevoelig zijn voor de werkzame stoffen in het geneesmiddel, zie bijsluiter voor de complete lijst. Worden er andere geneesmiddelen gebruikt, dan moet dit altijd gemeld worden aan een arts. Gyno Daktarin kan namelijk een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Hierdoor kan Gyno Daktarin of het andere geneesmiddel niet meer goed of helemaal niet meer werken.

Hoe dient u Gyno Daktarin te gebruiken?

Gyno Daktarin kan gebruikt worden als vaginale capsule en als crème. De crème wordt met de bijgeleverde wegwerp-applicators in de vagina aangebracht en de capsule wordt met de vinger in de vagina aangebracht. Door Gyno Daktarin in de avond te gebruiken (net voor het slapengaan), kan het geneesmiddel in de nacht inwerken. Ook werkt Gyno Daktarin extra goed en snel. Een kuur Gyno Daktarin moet in ieder geval altijd afgemaakt worden, zodat de gisten en schimmels in de vagina echt verdwijnen en niet terug kunnen komen.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Gyno Daktarin crème is gedurende 10 dagen voor het slapen gaan 1 dosis crème en gedurende 10 dagen 1 capsule van 1200 mg per dag.

Bijwerkingen

Gyno Daktarin kan voor bepaalde bijwerkingen zorgen, waaronder een branderig gevoel in de vagina, jeuk in de vagina en hoofdpijn. Het branderige gevoel in de vagina en de jeuk in de vagina komen vooral voor na het inbrengen van het geneesmiddel, als de vagina geïrriteerd raakt door het gebruik van Gyno Daktarin. Alleen als de gebruiker veel last heeft van deze of andere klachten, is het noodzakelijk om met de bijwerkingen naar een arts te gaan. Over het algemeen verdwijnen de klachten na enkele dagen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Gyno Daktarin”