Menu
Sale

Gyno miconazol

Artikelnummer: 5632346847dd.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 50,49.Huidige prijs is: € 48,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Gyno miconazol?

Gyno Miconazol is een antischimmelmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de vagina. De werkzame stof in Gyno Miconazol is miconazol. Dit medicijn doodt diverse soorten schimmels en gisten. Dit is een crème welke helpt om schimmelinfecties van de vagina te behandelen. De werkzame stof in dit geneesmiddel is miconazolnitraat welke de celwand van de schimmels beschadigd. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de schimmels zich niet verder kunnen uitbreiden of vermenigvuldigen. En dat is natuurlijk een grote plus.

Een vaginale schimmelinfectie is wordt veroorzaakt door een schimmel en zorgt voor een ontsteking in de vagina. Vaak denken vrouwen dat het een soa is en schamen ze zich hiervoor. Het is echter onterecht om dit te denken. Gelukkig is een vaginale schimmel goed te behandelen in de meeste gevallen. Het ontstaat vaak doordat de cindida albicans heftig groeit en er gist ontstaat. Hierdoor is de balans in de vaginale flora verstoort en ontstaan er schimmels.

Wanneer gebruikt u Gyno miconazol?

Dit medicijn wordt gebruikt om schimmelinfecties van de vagina te behandelen.

Wanneer kunt u geen Gyno miconazol gebruiken?

Als u allergisch bent voor de werkzame stoffen of de hulpstoffen in dit medicijn dan raden wij het gebruik hiervan af.

Hoe dient u Gyno miconazol te gebruiken?

Bij de crème krijg je ook een applicator. Eigenlijk krijg je meerdere applicatoren. Het is belangrijk om de applicator slechts een keer te gebruiken. U dient de crème een keer per dag aan te brengen. Het beste is het om dit in de avond te doen. Breng met de hulp van de applicator de crème diep in d schade aan. Begin met het plaatsen van de applicator op de crème. Knijp in de tube crème en doe dit tot het stopteken helemaal te zien is. Doe de behandeling voor de hele periode van 14 dagen. Ook als de klachten verdwenen zijn is het belangrijk om de hele kuur af te maken. Lees ook de bijsluiter.

Dosering

Dit geneesmiddel wordt in een tube crème geleverd.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat er een jeukerig gevoel ontstaat of een irritatie van de vagina. Vaak gaat dit snel weer over. Lees voor andere bijwerkingen ook de bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Gyno miconazol”