Menu
Sale

Gynoxin

Artikelnummer: e1a8ddcec776.

* Oorspronkelijke prijs was: € 57,49.Huidige prijs is: € 52,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Gynoxin?

Gynoxin 2% is een schimmeldodende crème die wordt toegepast bij vaginale schimmelinfecties. De werkzame stof fenticonazol behoort tot de antimycotica: geneesmiddelen die de celwand van gisten en schimmels vernietigen. Dit is een schimmeldodende crème welke gebruikt wordt bij vaginale schimmel infecties. De werkzame stof is fenticonazol welke onder de antimycotica vallen. Ze vernietigen de celwanden van schimmels en gisten en zorgen ervoor dat deze zich niet meer voort kunnen planten. De symptomen verdwijnen hierdoor en de vaginale schimmelinfectie behoort dan tot het verleden.

Wanneer gebruikt u Gynoxin?

Het medicijn wordt gebruikt bij vaginale schimmelinfecties. Deze zijn te herkennen aan een overvloedige afscheiding met een vreemde geur of kleur. Ook krijgt u een jeukerig gevoel en een zwellend gevoel van de vagina en de schaamlippen. Daarnaast kunt u last hebben van een brandend gevoel bij het plassen.

Wanneer kunt u geen Gynoxin gebruiken?

Het is beter om met uw arts te overleggen of u deze crème kunt gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding moet geven.

Hoe dient u Gynoxin te gebruiken?

U moet dit medicijn voor drie dagen gebruiken. Het is een kuur van drie dagen. Met de hulp van een applicator (bijgeleverd) moet u twee keer per dag de crème inbrengen in de schede. Het is belangrijk om de hele kuur af te maken om te zorgen dat de klachten blijvend wegblijven.

Dosering

Een gram van de crème heeft 20 milligram fenticonazol in zich. Gebruik in de ochtend en in de avond een dosis crème van 5 gram. Breng het aan in de schede met de hulp van de applicator. Iedere verpakking bevat zes doseringen. Maak de applicator iedere keer uitvoerig schoon. Als u een keer de crème bent vergeten dan kunt u deze alsnog aanbrengen, tenzij het tijd is voor de volgende dosis. Een dubbele dosis aanbrengen is niet nodig en ook onverstandig.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden. Net als bij vele andere medicijnen en geneesmiddelen is dit mogelijk. Hier gaat het vaak om een brandend gevoel waar de crème is aangebracht. Ook kan een deel van de crème uit de vagina komen. Het verandert de werking van de crème niet. Om de kleding te beschermen is het belangrijk om een inlegkruisje te dragen.

Bestel nu »