Menu
Sale

Haelan

Artikelnummer: 27d4cd206c4a.
Categorieën: ,

* Oorspronkelijke prijs was: € 72,50.Huidige prijs is: € 62,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Haelan?

Haelan is een zalf of crème met de werkzame stof flurandrenolide. Dit is een sterk werkende bijnierschorshormoon die de symptomen van een ontsteken huid kan verminderen. Denk hierbij aan klachten als jeuk, zwelling, schilfering en roodheid. Haelan is een receptplichtig geneesmiddel, wat betekent dat er altijd een recept nodig is om dit medicijn te kunnen verkrijgen en gebruiken.

Wanneer gebruikt u Haelan?

Haelan wordt voorgeschreven om huidaandoeningen als eczeem, lichen planus en psoriasis te behandelen. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven bij huidaandoeningen waarbij de huid ontstoken is, met klachten als roodheid van de huid, zwelling van de huid, pijn, jeuk en schilfering tot gevolg.

Wanneer gebruikt u geen Haelan?

Haelan mag niet door iedereen gebruikt worden. Ten eerste is het geneesmiddel niet geschikt voor mensen die overgevoelig of allergisch zijn voor de stoffen in het geneesmiddel (zie bijsluiter). Daarnaast wordt het geneesmiddel nooit voorgeschreven aan mensen die een huidinfectie hebben door een virus, een schimmel of een bacterie. Tot slot wordt Haelan nooit voorgeschreven bij huidaandoeningen rond het genitale gebied of rond de anus. Bij het gebruik van andere geneesmiddelen, moet het gebruik van Haelan overlegd worden met een arts. Dit geneesmiddel kan namelijk een wisselwerking hebben met andere medicijnen en dit moet te allen tijde voorkomen worden.

Hoe dient u Haelan te gebruiken?

Haelan wordt geleverd in de vorm van een crème en in de vorm van een zalf. De crème is vooral geschikt voor een vochtige huid of ter behandeling van nattende plekken op de huid. De zalf bevat meer vet en is daarom meer geschikt voor de droge en schilferige huid. De crème en zalf worden allebei aangebracht op een schone en droge huid. Na het gebruik van Haelan moeten de handen goed gewassen komen, zodat het product niet in de ogen kan komen.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Haelan is een- tot tweemaal daags de aangedane huid dun insmeren. Een arts bepaalt hoe lang de gebruiker Haelan mag gebruiken. Kinderen mogen het geneesmiddel maximaal vijf dagen achter elkaar gebruiken.

Bijwerkingen

De behandeling met Haelan kan voor bepaalde bijwerkingen zorgen, waaronder huidirritatie en het dunner en/of bleker worden van de behandelde huid. Krijgt de gebruiker last van deze bijwerkingen of andere klachten door het gebruik van Haelan, dan wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Haelan”