Menu
Sale

Healthypharm Broomhexine

*  3,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Healthypharm Broomhexine

Broomhexine behoort tot de groep van hoestonderdrukkende geneesmiddelen en is een drank dat toegepast kan worden bij verlichting van vastzittende hoest door taai slijm. Broomhexine  Healthypharm maakt het ophoesten van slijm makkelijker als dit door de taaiheid van het slijm wordt bemoeilijkt. Het is een slijmverdunner die ervoor zorgt dat het slijm in de luchtwegen los laat waardoor het makkelijker oplost. De werkzame stof is broom hexinehydrochloride.

Wanneer gebruikt u Healthypharm Broomhexine

Broomhexine wordt gebruikt om vastzittende hoestklachten te verlichten door het kalmeren van het geïrriteerde mond en keelslijmvlies. Dit helpt de symptomen van vastzittende hoest te verminderen en de hoestneiging te onderdrukken. Bij een vastzittende hoest is er slijm in de luchtwegen aanwezig en heeft u ook een hoestprikkel, maar het slijm is te taai of zit te vast om het los te kunnen hoesten of op te hoesten. Het kortademige gevoel in uw borstkas is het resultaat van te veel dik slijm in de luchtwegen. Hierdoor ontstaat een natuurlijke reactie om van het slijm af te komen, u gaat hoesten. Vastzittend slijm kan echter moeilijk zijn om los te krijgen. De slijm is taai en zit diep. De prikkels blijven in de keel aanwezig, waardoor u blijft hoesten. Dit kan leiden tot lange harde hoestbuien. U merkt dat het slijm na gebruik van Healthypharm Broomhexine na ongeveer 5 uur losser wordt.

Wanneer gebruikt u geen Healthypharm Broomhexine

Als u bent allergisch of overgevoelig bent voor stoffen die in Broomhexine zit, dan kunt u dit medicijn niet innemen. Broomhexine HCl Healthypharm drank mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Hoe dient u Healthypharm Broomhexine te gebruiken?

Er zijn twee varianten beschikbaar. Broomhexine Tabletten, voor de behandeling van vastzittende hoest in tabletvorm bij volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Broomhexine Drank, voor de behandeling van vastzittende hoest, vanaf 10 jaar. U kunt de drank gewoon zonder verdunnen innemen met behulp van het bijgeleverde maatbekertje.

Dosering

De hoestdrank is verkrijgbaar in de volgende sterktes: 8 mg/5ml en 4 mg/5ml. Hoestdrank 8 mg/5ml is te verkrijgen in 250 en 150 ml.

Dosering tabletten:
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.
Kinderen van 5 tot 10 jaar: max 3 keer per dag 0,5 tot een hele tablet per keer.
Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: max 3 keer per dag 0,5 tot 2 tabletten per keer.

Dosering hoestdrank:
Volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar: 3 maal daags 4-16 mg
Kinderen tussen 5 en 10 jaar: 3 maal daags 4-8 mg
Kinderen van 2 tot 5 jaar: 3 maal daags 2-4 mg broomhexinehydrochloride (2½-5 ml drank).

Bijwerkingen

Dit product kan een licht laxerend effect hebben. Verdere bijwerkingen kunnen zijn: duizeligheid, pijn in de bovenbuik en misselijkheid.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Healthypharm Broomhexine”