Menu
Sale

Hot Coldrex

* Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 6,39.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Hot Coldrex?

Hot coldrex is een hete citroendrank dat ervoor zorgt dat de klachten van de griep zo snel mogelijk verlicht worden. De werkzame stof in Hot coldrex is paracetamol. Verder zit er vitamine C in. Paracetamol stilt pijn en verlaagt koorts. Vitamine C wordt hieraan toegevoegd zodat een verkoudheid sneller overgaat als men voldoende vitamine C binnen krijgt.

Wanneer gebruikt u Hot Coldrex?

Hot Coldrex is een ideaal middel die gebruikt kan worden bij verschillende soorten pijn, zoals: hoofdpijn, migraine, keelpijn, oorpijn, spierpijn, gewrichtspijn, artrose en menstruatieklachten. Ook bij koorts, griep en verkoudheid.

Wanneer gebruikt u geen Hot Coldrex?

Als u allergisch of overgevoelig bent voor paracetamol of voor één van de andere bestanddelen van de tablet of voor andere ontstekingsremmende middelen. Mocht u ooit andere klachten hebben gehad bij het gebruik van soortgelijke medicijnen dan kunt u ook dit middel niet gebruiken. Als u een maagzweer of maagbloeding heeft (gehad) dan is het ook verstandig om dit middel niet te nemen. Hot Coldrex bevat 3 gram sucrose per zakje en is daarom niet geschikt voor diabetici. Daarnaast bevat Hot Coldrex per zakje 358 mg natriumcitraat, wat overeenkomt met ongeveer 85 mg natrium. Hot Coldrex is daarom niet geschikt voor patiënten met een zoutarm dieet. Hot Coldrex is ook niet geschikt voor kinderen.

Hoe dient u Hot Coldrex te gebruiken?

Doe de inhoud van 1 zakje in een glas of beker. Vul het glas of de beker voor de helft met warm water, roer goed om en drink het op.

Dosering

De gebruikelijke dosering is als volgt:
Volwassenen: 1 zakje per keer, zo nodig om de 4 uur herhalen tot maximaal 6 zakjes per etmaal.

Tussen twee innamen moet minstens 4 uur liggen.

Bijwerkingen

In Hot Coldrex zit met name paracetamol en dat veroorzaakt zelden bijwerkingen. Klachten die heel soms optreden, zijn onder andere: huiduitslag of galbulten door overgevoeligheid en hoofdpijn. Hoofdpijn kan ook optreden als u te vaak pijnstillers slikt, waardoor het lichaam er afhankelijk van is geworden.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Hot Coldrex”