Menu
Sale

Ibuprofen 600

Artikelnummer: 3f830bcffad5.
Categorie:

*  48,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Ibuprofen 600?

Ibuprofen 600 is een medicijn welke zonder een recept te verkrijgen in de lichtere varianten. De sterkere 600 variant wordt alleen op recept verstrekt. Het is een pijnstiller welke valt onder de groep van non-steroïde ontstekingsremmers. Deze worden ook wel NSAID’s genoemd. Het is een medicijn welke valt in de categorie van medicijnen, die pijnstillend en ook koortsverlagend werken. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat een ontsteking afneemt. Een zwelling of een roodheid van de huid zal bijvoorbeeld afnemen.

Wanneer gebruikt u Ibuprofen 600?

Het medicijn wordt om verschillende redenen gebruikt. Enkele van de volgende redenen komen het meeste voor:

  • reuma, jicht of de ziekte van Bechterew (of andere reumatische klachten)
  • spierpijn, gewrichtspijn
  • hoofdpijn, migraine
  • griep of verkoudheid
  • bloedverlies bij de menstruatie
  • kiespijn of andere pijn na een tandartsbezoek.

Wanneer kunt u geen Ibuprofen 600 gebruiken?

Als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft is het beter om dit medicijn niet te gebruiken.

Hoe dient u Ibuprofen 600 te gebruiken?

Het medicijn wordt als een tablet of een capsule geleverd. Het medicijn moet samen met wat water in zijn geheel ingenomen worden. Het medicijn werkt het snelste op een lege maag. Als u last heeft van maagklachten dan kunt u het ook na de maaltijd innemen (of tijdens de maaltijd).

Dosering

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen kunnen dagelijks een of twee tabletten gebruiken met een tussentijd van 4 tot 6 uur. Neem maximaal 1200 milligram ibuprofen verdeeld over 2 innames.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk als u dit medicijn gaat gebruiken. Enkele van de bijwerkingen kunnen maag- en darmklachten zijn, misselijkheid, diarree, overgeven, hoofdpijn, duizeligheid of vermoeidheid. Vaak verdwijnen de bijwerkingen binnen een paar dagen. Als dit niet zo is dan is het belangrijk om contact op te nemen met de arts. Lees ook de bijsluiter voor mogelijke andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Ibuprofen 600”