Menu
Sale

Imigran

Artikelnummer: ca13b96a90af.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 68,00.Huidige prijs is: € 62,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Imigran?

Imigran is een antimigrainemiddel. De werkzame stof sumatriptan behoort tot de geneesmiddelengroep triptanen. Dit medicijn zorgt ervoor dat de bloedvaten in de hersenen vernauwd worden. Dit medicijn wordt gebruikt om vooral migraine aanvallen te behandelen. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat de symptomen verminderen. Het geneesmiddel laat de bloedvaten in het hoofd verwijden. Hierdoor verdwijnt de hoofdpijn. Ook verdwijnen andere symptomen als braken, overgevoeligheid voor licht en geluiden en je misselijk voelen. In dit medicijn zit de werkzame stof suatriptan. Het valt onder de groep van geneesmiddelen van de triptanen. Het medicijn is verkrijgbaar als neusspray.

Wanneer gebruikt u Imigran?

Dit medicijn is er voor mensen welke last hebben van migraine. Het helpt om snel de hoofdpijn te verlichten en om symptomen als braken en misselijkheid te verhelpen. Ook helpt het om minder gevoelig te worden voor licht en geluid.

Wanneer kunt u geen Imigran gebruiken?

Dit medicijn is niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar. Ook mensen ouder dan 65 jaar dienen dit medicijn niet te gebruiken. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft dan dient u met uw arts te overleggen of u dit medicijn kunt gebruiken. Gebruik het medicijn niet om een aanval van migraine te voorkomen, maar om de symptomen en klachten van de aanval te verlichten.

Hoe dient u Imigran te gebruiken?

Volg de instructies op van uw dokter. Gebruik per 24 uur nooit meer dan twee neussprays.

Dosering

Deze medicijnen zijn verkrijgbaar in een dosis van 10 milligram en 20 milligram. Er zitten twee buisjes in iedere verpakking. Gebruik een buisje per keer. Volwassenen (niet ouder dan 65 jaar) kunnen een buisje van dit medicijn gebruiken in een neusgat (de 10 milligram of de 20 milligram). Jongeren van twaalf tot zeventien jaar kunnen een buisje van 10 milligram gebruiken in een neusgat.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn verschillende bijwerkingen mogelijk bij dit medicijn. Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat u last krijgt van de bijwerkingen. De meest gehoorde bijwerkingen zijn een nare smaak in de mond. Ook kunnen de medicijn een drukkend gevoel op de borst veroorzaken. Als u dit voor een langere tijd heeft dan dient u contact op te nemen met uw huisarts. Daarnaast kunt u zich vermoeid voelen, duizelig zijn, u zwak voelen, spierpijn krijgen of kortademig worden. Ook een irritatie aan de keel of de neus is mogelijk.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Imigran”