Menu
Sale

Inderm

Artikelnummer: 1c14479f090b.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 68,49.Huidige prijs is: € 62,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Inderm?

Dit is een medicijn welke je als vloeistof op de huid kunt aanbrengen. Het geneesmiddel beschikt over de werkzame stof erytomycine wat een antibioticum is om specifieke bacteriën te doden.

Wanneer gebruikt u Inderm?

Dit medicijn wordt gebruikt bij zware vormen van acne. Als u veel last heeft van puisten, onderhuidse ontstekingen en mee-eters dan kunt u dit medicijn gebruiken. En dit kan op het gezicht zijn, maar ook op de schouders, de rug of de borst. Het medicijn is bij alle leeftijden te gebruiken. Acne komt er door een overactieve talgklier welke verstopt en last krijgt van de acne bacterie. Het medicijn remt de groei af van de bacterie en helpt ervoor om een rustigere huid te krijgen. Vaak is de acne binnen een paar weken verdwenen of verminderd.

Wanneer kunt u geen Inderm gebruiken?

Het is mogelijk om zonder enige zorgen gebruik te maken van dit medicijn als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft. Informeer uw arts wel als u dit doet.

Hoe dient u Inderm te gebruiken?

Het is belangrijk dat je dit medicijn (een applicatievloeistof) op een mooie en schone huid aanbrengt. Je kunt hiervoor een wattenschijfje of een tissue gebruiken. Het is belangrijk om de vloeistof niet in de ogen, de mond of de neus te krijgen. Pas ook voor een open wond of wondje. Als het toch gebeurt dan is het belangrijk om het goed met water uit te spoelen. Het medicijn begint vaak pas na een week of vier te werken. Werkt het nog niet dan kunt u het beste overstappen naar een ander geneesmiddel in overleg met uw arts.

Dosering

Het is belangrijk om de applicatievloeistof twee keer per dag op een schone huid aan te brengen.

Eventuele bijwerkingen

Er kunnen bijwerkingen ontstaan als het medicijn Inderm wordt gebruikt. Van persoon tot persoon is dit vaak verschillend. Vaak krijgt men last van een branderige gevoel op de huid, een rode huid, een schilferende huid of een jeukend gevoel. Het gebeurt vaak op de plek waar de Inderm is aangebracht. Vaak duur het even en dan is het weer over. Lees ook de bijsluiter voor andere mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Inderm”