Menu
Sale

Invicorp

Categorie:

*  195,05

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Invicorp?

Invicorp is een behandeling tegen erectiestoornissen die via een injectie in de zwellichamen van de penis wordt toegediend.

Wanneer gebruikt u Invicorp?

Invicorp bevat 25mcg aviptadil en 2mg fentolamine mesilaat welke per injectie erectieproblemen verhelpt. Dit omdat het de bloedtoevoer naar de penis tijdelijk stimuleert en het wegvloeien van het bloed uit de penis tijdelijk vermindert om zo erecties te veroorzaken en langdurige erecties te creëren waarmee het mogelijk wordt om seks te hebben. Invicorp wordt vaak als behandeling tegen impotentie aangeraden wanneer u alprostadil bevattende erectie medicatie heeft geprobeerd en dit te weinig of geen effect op uw erectiestoornis heeft gehad.

Wanneer gebruikt u geen Invicorp?

Invicorp niet gebruiken met andere erectiemiddelen, bloedverdunners en drugs. Overleg met een arts als u andere aandoeningen of medicijnen gebruikt.

Hoe dient u Invicorp te gebruiken?

Invicorp wordt via injectie toegediend. Raadpleeg hier de bijsluiter / arts voor.

Bijwerkingen

Bij gebruik van Invicorp kunnen bijwerkingen ontstaan. Veel voorkomende bijwerkingen zijn rood worden in het gezicht en blauwe plekken waar de injectie is ingebracht. Bij bijwerkingen altijd de bijsluiter raadplegen en zo nodig een arts raadplegen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Invicorp”