Menu
Sale

Istin

Artikelnummer: 75bb36f15efb.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 78,50.Huidige prijs is: € 68,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Istin (Norvasc)?

Istin (Norvasc) is een geneesmiddel dat de werkzame stof amlodipine bevat. Dit is een stof die de bloedvaten verwijdt, waardoor de bloeddruk lager wordt en het hart minder hard hoeft te pompen om het bloed door het hele lichaam te krijgen. Istin (Norvasc) is een receptplichtig geneesmiddel, dat alleen te verkrijgen is met het recept van een arts.

Wanneer gebruikt u Istin (Norvasc)?

Istin (Norvasc) wordt voorgeschreven aan mensen die een hoge bloeddruk hebben. Een verhoogde bloeddruk geeft niet veel of zelfs helemaal geen lichamelijke klachten, maar het is wel schadelijk voor het vatenstelsel en voor het hart. Door Istin (Norvasc) te gebruiken, wordt de bloeddruk lager en worden de vaten en het hart ondersteund om langdurige schade te voorkomen.

Wanneer gebruikt u geen Istin (Norvasc)?

Istin (Norvasc) mag niet zomaar door iedereen gebruikt worden. Zo is het geneesmiddel niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor almodipine of een van de hulpstoffen van het geneesmiddel, maar ook niet door mensen die behandeld worden met rifampicine. Dit is een geneesmiddel om infecties te bestrijden, dat een sterke wisselwerking heeft met Istin (Norvasc). Mensen die recentelijk een hartaanval hebben gehad, mogen het geneesmiddel ook niet gebruiken.

Hoe dient u Istin (Norvasc) te gebruiken?

Istin (Norvasc) wordt voorgeschreven in de vorm van tabletten. De gebruiker neemt een tablet Istin (Norvasc) in zijn geheel in, eventueel met of zonder voedsel. De werking van het geneesmiddel kan beïnvloed worden door grapefruit(sap), dus dit mag de gebruiker niet eten of drinken als Istin (Norvasc) gebruikt wordt. Het geneesmiddel wordt gebruikt tot een arts denkt dat dit niet meer nodig is om de bloeddruk te verlagen.

Dosering

Istin (Norvasc) wordt voorgeschreven in verschillende sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte de gebruiker nodig heeft en schrijft deze sterkte voor. De gebruikelijke dosering van Istin (Norvasc) is eenmaal daags 1 tablet van 5 of 10 milligram voor volwassenen en eenmaal daags een half tablet of 1 tablet van 5 milligram voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen die jonger zijn dan 6 jaar mogen dit geneesmiddel niet gebruiken.

Bijwerkingen

Istin (Norvasc) kan voor bepaalde bijwerkingen zorgen. De meest gemelde bijwerkingen door gebruikers van het geneesmiddel, zijn klachten als hoofdpijn, het vasthouden van vocht, duizeligheid, hartkloppingen, spierkrampen en vermoeidheid. Wie te maken krijgt met heftige bijwerkingen of bijwerkingen die niet in deze tekst vermeld worden, wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Istin”