Menu
Sale

Istin

*  42,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Istin?

Istin is een medicijn om angina pectoris symptomen aan te pakken. Ook wel pijn op de borst genoemd.

Wanneer gebruikt u Istin?

Angina pectoris is hart-en vaatziekte die symptomen zoals een zwaar gevoel op de borst, pijn in borst, hart, een beklemmende gevoel en kortademigheid kunnen veroorzaken. U kunt ook pijn in linkerarm, pijn in linkerborst, nek en linkerkaak hebben bij deze aandoening. Er zijn twee soorten angina, namelijk stabiele angina pectoris en instabiele angina pectoris. Er is sprake van stabiele angina wanneer er pijnklachten zijn er er sprake is van een angina aanval na lichamelijke inspanning of stress. Instabiele angina is minder voorspelbaar en heeft niet altijd een duidelijke oorzaak. Het actieve ingredient in Istin is een substantie die amlodipine heet. Deze werkzame stof valt onder de calciumantagonisten en reduceert het calciumgehalte wat binnen de aderen aan de spierwanden van de aderen blijft hangen. Zo kan de spierwand zich ontspannen en verwijden, om zo meer bloed naar het hart te laten stromen. Hierdoor hoeft het hart niet zo hard te pompen om toch voldoende zuurstof tot zijn beschikking te hebben. Het beklemmende gevoel op de borst, pijn in linkerborst en linkerkaak zal afnemen, samen met andere angina symptomen zoals kortademigheid.

Wanneer gebruikt u geen Istin?

Gebruik Istin niet wanneer u een van de volgende aandoeningen heeft: ernstig verlaagde bloeddruk, aortische stenose, cardiogenetische shock, hartfalen na een hartaanval. Daarnaast is overleg noodzakelijk als u in verwachting bent.

Hoe dient u Istin te gebruiken?

Eenmaal per dag een tablet in te nemen om zo de bloedtoevoer naar uw hart te stimuleren en zo pijn in borst, kransslagader en pijn in hart te verminderen. Raadpleeg daarnaast altijd de bijgeleverde bijsluiter.

Bijwerkingen

Bekende bijwerkingen zijn gezwollen enkels. Voor meer informatie over bijwerkingen zie bijgeleverde bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Istin”