Menu
Sale

Kliofem

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 69,99.Huidige prijs is: € 64,69.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Kliofem?

Kliogest, ook bekend onder de naam Kliofem kan gebruikt worden ter verlichting van de symptomen van de menopauze.

Wanneer gebruikt u Kliofem?

Kliofem bevat synthetische versie van oestrogeen en progesteron en wordt ingezet ter bestrijding van de symptomen van de overgang. Dit medicijn behoort tot het type dat gebruikt kan worden als HST medicatie ook wel hormoonsuppletietherapie genoemd. Kliogeste is een continue vorm van HST die gebruik maakt van een combinatiepil. Dit soort behandeling kan normaal gesproken ingezet worden wanneer de baarmoeder niet operatief is verwijderd en de gebruikster al minstens een jaar niet meer ongesteld is geweest. Combinatie HST pillen bevatten zowel oestrogeen (estradiol) en een progestageen (norethisteron). Dit is nodig omdat er anders een gevaarlijke verdikking van het baarmoederslijmvlies op kan treden wat een vorm van kanker als gevolg kan hebben. Norethisteron zorgt dat er een hormonale balans blijft en deze verdikking niet zomaar op kan treden.

Wanneer gebruikt u geen Kliofem?

Kliofem niet gebruiken als u een van de volgende aandoeningen heeft of ooit heeft gehad: borstkanker of een vorm van kanker die gevoelig is voor oestrogeen, endometriumhyperplasie, onverklaarde vaginale bloeding, een bloedprop of vergelijkbare aandoening, zoals een hartaanval of beroerte, of een aandoening die een effect heeft op de stolling van het bloed; porfyrie, leveraandoening waarvan uw lever nog niet volledig is hersteld. Dit product is mogelijk ook niet geschikt voor personen met een van de volgende aandoeningen in hun medische voorgeschiedenis, vleesboompjes, endometriose. Kortom overleg met een arts.

Hoe dient u Kliofem  te gebruiken?

Eenmaal daags 1 pil oraal innemen, op hetzelfde tijdstip. Verdere informatie zie bijsluiter.

Bijwerkingen

Kliofem kan bijwerkingen veroorzaken. De meestvoorkomende zijn pijnlijke of gevoelige borsten, of vaginale bloeding. Mocht u heftigere bijwerkingen krijgen raadpleeg de bijsluiter en neem indien nodig contact op met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kliofem”