Menu
Sale

Kwells

*  33,95

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Kwells?

Kwells is een geneesmiddel in tabletvorm dat gebruikt kan worden bij de behandeling van reisziekte.

Wanneer gebruikt u Kwells?

Reisziekte treedt op doordat wat men ziet en hoe het lichaam zich beweegt niet overeenkomen. Het evenwichtsorganen, in het binnenoor versturen dan signalen naar de hersenen die niet overeenkomen met wat uw ogen waarnemen. Hierdoor treedt verwardheid op en wordt het braakcentrum door de hersenen geprikkeld, vandaar dat er dus misselijkheid optreedt. Kwells is werkzaam doordat het de signalen die vanuit het binnenoor verzonden worden remt. Het bevat de werkzame stof hyoscinehydrobromide wwat ervoor zorgt dat de receptoren in het braakcentrum geblokkeerd worden. De verwarde gevoelens van de bewegingsrichting ten opzichte van het lichaam kunnen dus nog ervaren worden maar met minder effect op de hersenen waardoor de symptomen niet optreden of er verlichting van de symptomen plaatsvindt.

Wanneer gebruikt u geen Kwells?

Kwells is mogelijk niet geschikt als u de volgende klachten heeft (gehad): glaucoom, intestinale onbstructie (geblokkeerde darm), pylorische stenose, myasthenia gravis, of een vergrote prostaat. Daarnaast als u ouder bent dan 60, of u last heeft van een van de volgende aandoeningen wordt Kwells niet aangeraden bij: hart-, lever-, nier-, metabole of gastrointestinale aandoeningen. Niet goed kunnen plassen, colitis ulcerosa; u bent vatbaar voor toevallen, syndroom van Down, diarree of koorts.

Hoe dient u Kwells te gebruiken?

De normale dosering van Kwells is 1 tablet die een half uur voor vertrek dient te worden ingenomen. De tabletten moeten oraal ingenomen worden en men kan erop zuigen, kauwen of heel doorslikken met water.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Kwells kunnen er bijwerkingen ontstaan, zie uitgebreide informatie in de bijsluiter.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kwells”