Menu
Sale

Lariam

Artikelnummer: 89643a22ab74.

* Oorspronkelijke prijs was: € 38,49.Huidige prijs is: € 36,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Lariam?

Lariam is een antimalariamiddel. De werkzame stof mefloquine doodt malariaparasieten in het bloed. Lariam wordt gebruikt om malaria te voorkomen. Dit is een medicijn welke preventief en ook bij de behandeling van malaria (en tegen malaria) gebruikt wordt. De werkzame stof in het medicijn is mefloquine. Deze stof doodt de malariaparasieten in het bloed. Als u naar de tropen gaat reizen dan is het goed om te controleren of het een malariagebied is. Het is ook goed om het medicijn dan preventief in te gaan nemen. Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf maatregelen te treffen. Voorkom besmetting door kleren te dragen welke uw armen en benen bedekken (voor ’s avonds). Ook is het verstandig om uzelf met DEET in te smeren en om onder een klamboe te gaan slapen.

Wanneer gebruikt u Lariam?

Dit medicijn wordt gebruikt als bescherming tegen malaria. Ook als u malaria heeft kan dit medicijn helpen om de malariaparasieten in het bloed te doden. Malaria is een ziekte weke wordt overgedragen door muggen welke besmet zijn met de malariaparasiet. Het grootste deel van de muggen is besmet met deze malariaparasiet. Als u gestoken wordt dooreen malariamug dan zal de malariaparasiet zich in uw lever gaan nestelen. Als de parasieten volwassen zijn dan zullen ze naar het bloed gaan (de rode bloedcellen). Hier gaan ze kapot en daardoor krijgt u last van koorts. De malariaparasiet kunnen vanuit de lever voor weken en zelfs maanden voor nieuwe aanvallen van malaria zorgen. Het medicijn Lariam zorgt voor het doden van de malariaparasiet in de lever en in het bloed.

Wanneer kunt u geen Lariam gebruiken?

Als u allergisch bent tegen de werkzame stof mefloquine of een van de hulpstoffen is het goed om geen gebruik van dit geneesmiddel te maken.

Hoe dient u Lariam te gebruiken?

Informatie over hoe u de medicijnen het beste kunt innemen staat in de bijsluiter vermeld.

Dosering

Lees de bijsluiter voor de juiste dosering.

Eventuele bijwerkingen

Lees de bijsluiter voor eventuele bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lariam”