Menu
Sale

Levest

Categorie:

*  49,95

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Levest?

Levest is een combinatiepil die gebruikt kan worden als anticonceptiemiddel ter voorkoming van zwangerschap.

Wanneer gebruikt u Levest?

Levest bevat 3mcg ethinylestradiol en 150mcg levonorgestrel, wat twee synthetische hormonen zijn die de functie van oestrogeen en progesteron nabootsen om de eisprong te voorkomen en het binnendringen van de baarmoeder door sperma te bemoeilijken. De bestanddelen van Levest hebben dezelfde functie als de lichaamseigen hormonen oestrogeen en progesteron genaamd. Door de verhoogde aanwezigheid van deze hormonen denkt het lichaam dat de eisprong en bevruchting al hebben plaatsgevonden waardoor de eierstokken geen rijpe eicel afstoten. Ook wordt het endometrium niet meer gereed gemaakt voor een innesteling en wordt er een slijmprop rond de cervix gevormd. Zo kan sperma niet meer de baarmoederhals binnendringen.

Wanneer gebruikt u geen Levest?

Levest niet gebruiken als u last heeft van of in het verleden last heeft gehad van: een bloedprop, hartaanval of beroerte, pijn op de borst, een aandoening waarbij u een verhoogd risico op een bloedprop heeft, een aandoening die de stolling van het bloed aantast, migraine met aura, inflammatie van de pancreas, leveraandoening, borstkanker of kanker van de geslachtsorganen, onverklaarde vaginale bloeding. Raadpleeg altijd de bijsluiter.

Hoe dient u Levest te gebruiken?

Levest moet steeds 21 dagen achter elkaar oraal worden ingenomen, waarna een stopweek volgt.

Bijwerkingen

Anticonceptiemethoden zoals Levest kunnen bijwerkingen veroorzaken die vaker met de pil geassocieerd worden. Lees hiervoor de bijgeleverde bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Levest”