Menu
Sale

Lidocaïne

Artikelnummer: c7d83a3ab55f.

*  61,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Lidocaïne?

Lidocaïne wordt voorgeschreven voor plaatselijke verdoving op de huid, denkend aan bijvoorbeeld bij het bestrijden van jeuk, eczeem, plaatselijke verdoving bij bepaalde ingrepen. Ook wordt het gebruikt bij vroegtijdig klaarkomen.

Gebruik

Voor het gebruiken van Lidocaïne tegen vroegtijdig klaarkomen wordt aangeraden de dosering langzaam aan op te bouwen. Lidocaïne zorgt ervoor dat de overmatige gevoeligheid van het geslachtsdeel wordt onderdrukt waardoor vroegtijdig klaarkomen uit zal blijven. Het is van belang in gedachten te houden dat het gebruiken van een overmatige dosering zeer waarschijnlijk negatief werkt op de genotsbeleving. Hou in het begin dus altijd de dosering aan die in de bijsluiter staat aangegeven. Doordat de werking van Lidocaïne alsmede de ernst van de klachten per persoon verschillen zal door middel van langzaam verhoging van de dosering de gewenste hoeveelheid uiteindelijk gevonden moeten worden.

Wanneer kunt u geen Lidocaïne gebruiken?

Dit middel is niet bedoeld voor kinderen. Mocht uw kind in aanraking zijn gekomen met de crème, dan is het noodzakelijk om uw huisarts te informeren. Zorg dat dit middel niet in de mond en in de ogen terecht komt. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aan een kind mogen dit middel niet gebruiken en er ook niet mee in aanraking komen. Sommige mensen zijn allergisch voor het product, mocht u dit merken, dan moet u per direct stoppen met het smeren en uw arts contacteren.

Hoe dient u Lidocaïne te gebruiken?

De doseringen verschillen per persoon. Het vinden van de juiste dosering kan in het begin wat langer duren. Lees wel altijd goed de patiëntenbijsluiter door voordat u deze crème gaat gebruiken, hier staan verschillende doseringen vermeld die u kunt opvolgen. De werking van Lidocaïne verschilt ook per persoon. Een bekent probleem is dat mensen niet tevreden zijn over het middel, maar als de dosering iets aanpast wordt is het vaak goed. Als Lidocaïne gebruikt wordt bij premature ejaculatie dan is het belangrijk om te weten dat als u teveel crème smeert het genotsbeleving negatief kan beïnvloeden. Smeer dus om te beginnen niet teveel crème maar als u nog teveel gevoel heeft dan kunt u met kleine beetjes hoeveelheden meer smeren.

Eventuele bijwerkingen

De bijwerkingen die kunnen voorvallen bij gebruik van deze creme zijn, allergische reacties, branderig gevoel, jeuk en roodheid. Dit zijn de bijwerkingen die het vaakst voorkomen. Kijk voor alle bijwerkingen in de online bijsluiter, zie hierboven in de tabel en klik op het logo van Dokteronline.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lidocaïne”