Menu
Sale

Lisinopril

Artikelnummer: 13bce34f55b2.
Categorie:

*  48,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Lisinopril?

Lisinopril is een medicijn dat behoort tot de groep van ACE-remmers (Angiotensine Converterend Enzym). Dit medicijn valt onder de ACE-remmers groep. ACE staat hierbij voor Acngeiotensine Converterend Enzym. Het geneesmiddel helpt bij het verwijden van de bloedvaten en helpt ook bij de afscheiding van vocht in de urine om de bloeddruk te laten dalen en de pompfunctie te verbeteren van het hart. Het medicijn is een geneesmiddel welke op doktersrecept is te verkrijgen voor een te hoge bloeddruk (hypertnesie), een hartinfarct, hartfalen en bij nierziekten.

Wanneer gebruikt u Lisinopril?

Dit geneesmiddel wordt gebruikt door mensen welke een hartinfarct hebben gehad, een te hoge bloeddruk hebben, hartfalen hebben of wanneer men een nierziekte heeft.

Wanneer kunt u geen Lisinopril gebruiken?

Als u overgevoelig bent voor lisinopril kunt u dit medicijn beter niet gebruiken. Ook bij Angio-Oedeem, zwangerschap of wanneer u zwanger wilt worden kunt u dit medicijn beter niet gebruiken. Hetzelfde geldt als u borstvoeding geeft.

Hoe dient u Lisinopril te gebruiken?

Een keer per dag dient u een dosis in te nemen. Het medicijn werkt voor een hele dag. Op het etiket van de verpakking van het medicijn kunt u ook de dosering weervinden. Het is goed om iedere dag op hetzelfde tijdstip de medicijnen in te nemen. Als u het iedere ochtend inneemt bij het ontbijt kunt u het niet zo snel vergeten. Misschien wordt u er duizelig van en dan is het beter om het iedere avond voor het slapen in te nemen. Als u een keer een dosis vergeet dan kunt u het beste een dosis overslaan. Tot twee tot vier weken is het mogelijk om de werking van het geneesmiddel te ervaren. Vaak is men bij het begin van het innemen wat duizelig en moet het lichaam wennen aan een lagere bloeddruk. Het is slim om dan geen machines te bedienen of om auto te gaan rijden.
Alles wat je normaal eet en drinkt kun je blijven eten en drinken. Het is echter beter om geen alcohol in te nemen. Alcohol verwijdt immers ook de bloedvaten, net als dit medicijn. Het is mogelijk om op ieder moment te stoppen met het innemen van dit medicijn. Het is echter beter om het te overleggen met een dokter. De bloeddruk kan namelijk plotseling stijgen waardoor u een benauwd gevoel kunt krijgen of vochtophopingen. Vaak gebruikt men dit medicijn voor een langere periode als het goed aanslaat.

Dosering

Het medicijn is te verkrijgen als tablet van 2,5 milligram, 5 milligram, 10 milligram en 20 milligram. Gebruik de aanbevolen dosering.

Eventuele bijwerkingen

Ook bij dit medicijn zijn er bijwerkingen mogelijk. De belangrijkste bijwerkingen zijn duizeligheid, kriebelhoest, misselijkheid en hoofdpijn. Per persoon is het verschillend of er bijwerkingen optreden en welke.

Online bestellen

Als u online dit Hoge Bloeddruk medicijn wilt bestellen dan kan dit veilig, goedkoop & discreet via bovenstaande online doktersdienst. Hier vindt u tevens meer informatie over het medicijn Lisinopril met ACE-remmers als werkzame stof. Ook staat deze website boordevol Hoge Bloeddruk informatie. Dus wilt u:

  • Goedkoop online Lisinopril kopen zonder recept;
  • Meer informatie over Lisinopril;
  • Alle Hoge Bloeddruk informatie bekijken;
  • Overige Hoge Bloeddruk medicijnen bekijken en bestellen.

Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lisinopril”