Menu
Sale

Loceryl

Artikelnummer: afc71794bb19.

*  75,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Loceryl?

Loceryl is een kleurloze, medische nagellak met de werkzame stof amorolfine: een schimmeldodend middel. Loceryl behoort tot de zogenaamde breedspectrum antimycotica: het middel is effectief tegen diverse schimmels en gistsoorten. Dit medicijn is een medische en kleurloze nagellak. Het bevat de werkzame stof amorolfine. Amorolfine is een schimmeldodend middel. Het medicijn val onder de groep van antimycotica. Ntimycotiac is een middel om effectief schimmels en gistsoorten te bestrijden.

Wanneer gebruikt u Loceryl?

Bij schimmelinfecties van de nagels wordt dit geneesmiddel gebruikt. Een schimmelnagel, of kalknagel (hoe het ook wordt genoemd), is herkenbaar aan een witte of gele verkleurde nagel met verdikkingen of een brokkelige structuur. De huid wordt soms rood rondom de nagel en kan ook gaan jeuken. De schimmelnagel kan ontstaan aan de vingers, maar zie je ook veel bij de tenen. Een vochtige ruimte kan de boosdoener zijn in een sauna of zwembad.

Wanneer kunt u geen Loceryl gebruiken?

Overleg met uw dokter over het gebruik van Loceryl als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoe dient u Loceryl te gebruiken?

Het medicijn krijgt u met een totale kit voor het behandelen van de schimmelnagel. Het kitje bestaat uit een fles nagellak, een reinigingsdoekje, applicators en ook enkele nagelvijlen. De behandeling is niet moeilijk en gaat als volgt:

  • Begin met het vijlen van de nagel. Gebruik hiervoor een van de meegeleverde nagelvijlen. De oude laklaag wordt op die manier verwijderd en het kan de werkzame stof en helpt om de nagellak op een goede manier door te laten dringen in de plaat van de nagel;
  • Vervolgens gebruikt u een van de reinigingsdoekjes om de nagel schoon te maken;
  • Hierna brengt u de nagellak (loceryl) aan op de nagel met de hulp van de applicator. Laat het een paar minuten drogen;
  • Maak de flesjes en de aplicator schoon met het reinigingsdoekje, wat je net gebruikt hebt, en sluit het flesje goed af;
  • Gebruik geen andere nagellak of kunstnagels bij de nagel welke u behandelt;
  • Doe dit iedere keer als u de nagellak gebruikt;

Dosering

In de nagellak (loceryl) zit 5 procent amorolfine. De dokter zal aangeven hoe vaak u de nagellak op de nagel(s) moet aanbrengen. Vaak is de behandeling van de nagel een tot twee keer per week. Het is belangrijk om de nagellak net zo lang te gebruiken tot de schimmel is verdwenen en de gezonde nagel terug is gegroeid. Bij een vingernagel kan dit tot een half jaar duren en bij een nagel van de voet tot een heel jaar.

Eventuele bijwerkingen

Eigenlijk komen er nauwelijks bijwerkingen voor bij het gebruik van deze nagellak. Het kan heel soms voorkomen dat er een huiduitslag ontstaat. Lees de bijsluiter voor meer informatie.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Loceryl”