Menu
Sale

Losec Mups

Artikelnummer: 1ab2108b604c.
Categorie:

*  47,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Losec Mups?

Losec Mups bevat omeprazol, een protonpompremmer (maagzuurremmer). Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat het maagslijmvlies minder maagzuur aanmaakt. De maag en slokdarm worden hierdoor minder geprikkeld en komen tot rust. Dit medicijn bevat de stoffen omeprazol en protonpompremmer. Protonpompremmer is een maagzuurremmer. Het is geneesmiddel dat ervoor zorgt dat het maagslijmvlies veel minder maagzuur gaat aanmaken. De slokdarm en de mag worden minder geprikkeld en komen daardoor helemaal tot rust. De maagklachten gaan dan sterk verminderen of verdwijnen zelfs. Om dit medicijn te krijgen is een recept van een dokter nodig.

Wanneer gebruikt u Losec Mups?

Als u last heeft van brandend maagzuur, zure oprispingen, een opgeblazen gevoel en ook maagpijn dan is het goed om maagzuurremmers als dit medicijn Losec Mups te bestellen. De klachten zijn vaak een relfuxzweer, een maagzweer, een darmzweer, een ontstoken slokdarm of het syndroom van Ellison of het syndroom van Zolllinger. Ook wordt het voorgeschreven om maagklachten te voorkomen. Het kan ook in combinatie met andere medicijnen gegeven welke zulke bijwerkingen hebben.

Wanneer kunt u geen Losec Mups gebruiken?

Dit medicijn is niet geschikt voor u als u overgevoelig bent voor de werkzame stof omeprazol of protonpompremmers. Ook als u gevoelig bent voor de hulpstoffen is het beter om deze medicijnen niet in te nemen. Ook als u andere medicijnen gebruikt met de stof nelfinavir (bij Hiv infecties) is het beter om dit medicijn niet te gebruiken. Meld uw arts ook altijd als u gebruik maakt van andere geneesmiddelen. Sommige kunnen namelijk slecht samengaan met dit medicijn. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Overleg het gebruik van dit medicijn dan met uw arts.

Hoe dient u Losec Mups te gebruiken?

Het medicijn is in de vorm van een tablet. Het moet zonder kauwen ingenomen worden met wat water of sap. Als dit niet lukt dan kunt u de tablet uit elkaar laten vallen in een half glas sap of water en het dan opdrinken. De korreltjes die dan vrijkomen mogen niet ingenomen worden door erop te kauwen. Neem de korreltjes in zonder erop te kauwen. Neem het geneesmiddel in voor, na of tijdens de maaltijd. Het beste is het om dit in de ochtend te doen op een vast tijdstip. Als u twee keer per dag de medicijnen moet innemen dan kunt u het in de ochtend en in de avond innemen. De arts zal aangeven hoeveel medicijnen u moet innemen.

Dosering

De Losec Mups is verkrijgbaar in tabletten van 10 milligram, 20 milligram en 40 milligram. De arts zal in de meeste gevallen een tablet van 20 milligram of 40 milligram voorschrijven om een keer per dag in te nemen.

Eventuele bijwerkingen

Net als tal van andere medicijnen kan dit medicijn bijwerkingen opleveren. Het hoeft niet! De bijwerkingen van dit medicijn zijn vaak buikpijn, misselijkheid diarree, verstopping of winderigheid. Ook kunt u slaperig worden of duizelig. Daarnaast kunt u ook hoofdpijn krijgen. Vaak verdwijnen de klachten na een tijdje. Als dit niet het geval is dient u contact op te nemen met uw arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Losec Mups”