Menu
Sale

Losec Omeprazol

Artikelnummer: 4764475eb103.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 53,00.Huidige prijs is: € 50,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Losec Omeprazol?

De werkzame stof in Losec Omeprazol (het gelijknamige omeprazol) is een protonpompremmer, oftewel een maagzuurremmer. Dit geneesmiddel vermindert de hoeveelheid maagzuur die wordt aangemaakt. Dit medicijn Losec omeprazol bevat de werkzame stof omeprazol en is een protonpompremmer. Het wordt ook wel een maagzuurremmer genoemd. Het geneesmiddel helpt om de hoeveelheid maagzuur welke wordt aangemaakt te verminderen. Hierdoor komt het slijmvlies in de maag meer tot rust en zullen de maagklachten verdwijnen.

Wanneer gebruikt u Losec Omeprazol?

Het geneesmiddel wordt gebruikt ij brandend maagzuur, misselijkheid, zure oprispingen en ook bij andere maagklachten. Vaak wordt het bij een darmzweer, maagzweer, reflexzweer, ontstoken slokdarm of bij het syndroom van Zollinger of Elison gebruikt. Het medicijn kan ook gebruikt worden om de maagwand extra bescherming te geven. Dit kan goed zijn als er andere medicijnen gebruikt worden.

Wanneer kunt u geen Losec Omeprazol gebruiken?

Als u gevoelig bent voor de werkzame stoffen of de hulpstoffen in het medicijn dan kunt u hier beter geen gebruik van maken. Ook kan het vaak slecht reageren in combinatie met andere medicijnen. Als u andere geneesmiddelen gebruikt dan kunt u het beste met uw arts overleggen of het gebruik van Losec meprazol verstandig is. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft dan dient u het gebruik van dit medicijn met uw arts te overleggen.

Hoe dient u Losec Omeprazol te gebruiken?

Het medicijn is een capsule met daarin losse korreltjes. Het is belangrijk om de capsule in een keer in te slikken met wat water of sap. Als u moeite heeft met het innemen van de capsule dan kunt u ook de capsule openen en de inhoud ineen half glas met water of sap doen. Het is belangrijk om de korrels niet fijn te kauwen. Slik het in een keer door. Het beste is het om in de ochtend of in de avond of beide het medicijn in te nemen. Het is even afhankelijk van of u een keer of twee keer het medicijn moet gebruiken.

Dosering

Dit medicijn is beschikbaar in een capsule van 10 milligram en van 20 milligram. De arts zal vaak het advies geven om als volwassene een keer per dag een capsule van 10 milligram of 20 milligram in te nemen.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden. Denk hierbij aan het krijgen van buikpijn, verstopping, misselijkheid, diarree of misselijkheid. Ook kunt u slaperig worden of duizelig. Ook is het mogelijk om hoofdpijn te krijgen. Natuurlijk hoeft u geen last te krijgen van bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Losec Omeprazol”