Menu
Sale

Lucovitaal Hoest en Keelspray

*  7,99

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Lucovitaal Hoest en Keelspray?

Lucovitaal Hoest en Keel Spray is bedoeld voor de behandeling van keelpijn en (kriebel) hoest bij volwassenen en kinderen. De werkzame bestanddelen van de spray zijn INDK-213 en acaciahoning.

Wanneer gebruikt u Lucovitaal Hoest en Keelspray?

Lucovitaal Hoest en Keelspray wordt gebruikt om keelpijn en droge hoestklachten te verlichten door het kalmeren van het geïrriteerde mond en keelslijmvlies. Dit helpt de symptomen van een droge hoest te verminderen en de hoestneiging te onderdrukken. Daarnaast legt de spray een dun beschermlaagje in de keel dat het keelslijmvlies beschermt, verzacht en de irritatie vermindert. Bij keelpijn en kriebelhoest werkt Lucovitaal Hoest en Keelspray hoeststillend en verzachtend, het vermindert heesheid en pijn bij slikken en het verlicht snel.

Wanneer gebruikt u geen Lucovitaal Hoest en Keelspray?

Als u bent allergisch of overgevoelig bent voor stoffen die in Lucovitaal Hoest en Keelspray zitten, dan kunt u dit medicijn niet innemen.

Hoe dient u Lucovitaal Hoest en Keelspray te gebruiken?

Deze keelspray is bedoeld voor gebruik in de mond- en keelholte. Schud de flacon voor gebruik. Draai het mondstuk dat naar beneden wijst naar voren zodat dit wat schuin omhoog wijst. Houd het hoofd schuin achterover en steek het mondstuk zover in de mondopening totdat uw hand waarin zich de flacon bevindt tegen de kin komt. De spray richt zich nu op de juiste plaats in de keel. Spray 1 tot 4 keer in de keel. Probeer na het sprayen om slikken gedurende korte tijd te vermijden, waardoor het zich beter aan het keelslijmvlies hecht. Maak de verstuiver schoon met een tissue en doe het dopje weer op de verstuiver.

Dosering

De aanbevolen dosering voor kinderen boven de 5 jaar en volwassenen is als volgt:
Spray 1-4 sprays in de keelholte om de 2 tot 3 uur of zo nodig (tot 6 keer per dag).

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van dit middel bekend.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lucovitaal Hoest en Keelspray”