Menu
Sale

Maxim

Artikelnummer: 294229d3ffae.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 92,00.Huidige prijs is: € 83,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Maxim?

Maxim is een anticonceptiepil. De werkzame stoffen in dit medicijn zijn dienogest (een progestageenhormoon) en ethinylestradiol (een oestrogeenhormoon). Deze vrouwelijke hormonen spelen een grote rol in de vruchtbaarheidscyclus. Dit medicijn is een anticonceptiepil met de werkzame stof dienogest (dit is een pregestageenhormoon) en enthinylestradiol (dit is een oestrogeenhormoon). De vrouwelijke hormonen zijn zeer belangrijk ij de vruchtbaarheidscyclus. Als men dit medicijn gebruikt dan zal er geen ovulatie plaatsvinden. Ook wort het slijm van de baarmoeder en rond de baarmoedermond anders. Hierdoor is het zwanger worden bijna onmogelijk.

Wanneer gebruikt u Maxim?

Maxima is is een voorbehoedmiddel om zwanger te worden. Het is een anticonceptiepil met dienogest welke de stof androgenen (een mannelijk hormoon) tegengaat. Ook voor vrouwen welke veel last hebben van acne of een vette huid is dit een goed middel. Het medicijn gaat de werking van androgenen tegen. Deze pil wordt ook veel gebruikt om de menstruatieklachten te verminderen. Er kan een meer regelmatige cyclus ontstaan, minder heftige bloedingen en de buikpijn verminderen. Het gebruik van de pil helpt om de menstruatie goed op gang te brengen zonder teveel onttrekkingsbloeding.

Wanneer kunt u geen Maxim gebruiken?

Gebruik het medicijn niet als u zwanger wilt worden of al bent. Ook bij borstvoeding geven dient u dit medicijn niet te gebruiken.

Hoe dient u Maxim te gebruiken?

Het medicijn dient iedere dag op hetzelfde tijdstip ingenomen te worden. Als u een keer een pil bent vergeten dan dient u deze alsnog zo snel als mogelijk in te nemen. U kunt de pil tot twaalf uur te laat innemen, zonder dat de beschermende werking tegen een zwangerschap verloren gaat. Als u langer dan twaalf uur wacht of het langer dan twaalf uur bent vergeten dan verliest u de beschermende werking. Gebruik dan een condoom om beschermd te zijn tegen een zwangerschap. Doe dit ook als u diarree heeft of moet overgeven. De werkzame stof kan dan namelijk niet in het lichaam opgenomen zijn.

Dosering

De pillen worden in doordrukstrips geleverd. U moet iedere dag een pil nemen voor 21 dagen. Hierna wacht u 7 dagen en start weer opnieuw. Tijdens deze 7 dagen zult u uw menstruatie hebben.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan hoofdpijn, gespannen borsten, neerslachtigheid en vaginale schimmel infecties.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Maxim”