Menu
Sale

Metronidazol tablet

Artikelnummer: f01391f7500a.

*  50,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Metronidazol tablet?

Metronidazol is een antibioticakuur die gebruikt wordt tegen de SOA trichomoniasis. De werkzame stof in de antibiotica is Metronidazol. Trichomoniasis is een SOA die geen kwaad kan, maar wel erg irritant kan zijn. Vrouwen kunnen last krijgen van een jeukende en rode vagina. Bij de man kan de plasbuis ontstoken raken door de bacterie. De SOA wordt veroorzaakt door een parasiet die goed te behandelen is met Metronidazol. U slikt de antibiotica in één dosis van meerdere pillen tegelijk. Als u een partner heeft dan is het belangrijk dat hij/zij uit voorzorg dezelfde antibiotica slikt. U bent zo verzekerd dat de SOA niet meer terug komt.

Wanneer kunt u geen Metronidazol gebruiken?

Mocht het de eerste keer zijn dat u dit medicijn gaat gebruiken, geef dan aan je dokter door als er allergische reacties bekent zijn. Het kan voorkomen dat u allergisch bent voor één van de middelen in dit product, dan mag u het dus niet tot u nemen. Het wordt afgeraden om alcohol te gebruiken tot 48 uur na inname van Metronidazol. Let ook goed op bij leverklachten. Dit medicijn mag nooit gebruikt worden bij zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Hoe dient u Metronidazol te gebruiken?

Bij normaal gebruik moet u meerdere tabletten innemen per keer, maar dit zal afhangen van de dosis die uw (online) dokter voorschrijft. Overleg ook met uw dokter of uw partner het middel ook moet slikken, om er zeker van te zijn dat de ziekte niet terug kan komen. Om misselijkheid te voorkomen kunt u de tabletten het beste slikken tijdens of net na een maaltijd, welke maaltijd is niet erg, als het maar elke dag op hetzelfde tijdstip is. De tabletten moet altijd buiten het bereik van kinderen gehouden worden op een donkere plek, op kamertemperatuur in de verpakking.

Eventuele bijwerkingen

Als u een Metrodinazol kuur ondergaat, kunnen verschillende bijwerkingen toetreden. Deze zijn vaak niet ernstig, maar in de vorm van misselijkheid, duizeligheid (let op met deelname aan het verkeer), diarree, buikpijn, overgeven, etc. Kijk voor de hele lijst in de patiëntenbijsluiter in de verpakking of online op de site van Dokteronline (zie hierboven beschreven in de tabel).

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Metronidazol tablet”