Menu
Sale

Migard

Artikelnummer: 8ebeea66da54.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 91,50.Huidige prijs is: € 81,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Migard (Forvey)?

Migard (Forvey) is een migrainemedicijn. De werkzame stof van het geneesmiddel is frovatriptan en deze stof heeft invloed op de zenuwen en bloedvaten in de hersenen. Door Migard (Forvey) te gebruiken, kan een migraineaanval gestopt worden of worden de klachten van de aanval sterk verminderd.

Wanneer gebruikt u Migard (Forvey)?

Migard (Forvey) wordt voorgeschreven bij migraine. Migraine is een vorm van hoofdpijn waarbij de patiënt last heeft van hevige en kloppende hoofdpijn in combinatie met symptomen als misselijkheid en overgevoeligheid voor licht, geluid en bepaalde geuren. Migard (Forvey) wordt gebruikt om een migraineaanval met of zonder aura of uitvalsverschijnselen te behandelen.

Wanneer gebruikt u geen Migard (Forvey)?

Migard (Forvey) is niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor de stoffen in het geneesmiddel (zie bijsluiter voor complete lijst), een vaatziekte hebben (gehad), hartproblemen hebben (gehad), een leveraandoening hebben (gehad) of een hersenbloeding hebben gehad. Ook mogen mensen met een hoge bloeddruk dit geneesmiddel niet gebruiken.

Is de patiënt ouder dan 40 jaar, rookt de gebruiker of worden er andere geneesmiddelen gebruikt, dan wordt met een arts overlegd of de patiënt Migard (Forvey) wel of niet mag nemen.

Hoe dient u Migard (Forvey) te gebruiken?

Migard (Forvey) wordt alleen gebruikt om een bestaande migraineaanval te behandelen, wat betekent dat dit geneesmiddel enkel wordt gebruikt als er al sprake is van een aanval. Voelt de gebruiker een aanval opkomen, dan neemt hij of zij een tablet Migard (Forvey) in. Dit kan met voedsel, maar zonder voedsel is ook mogelijk. Na ongeveer een uur moet Migard (Forvey) werken. Is dit niet het geval, dan mag de gebruiker geen tweede dosis nemen. Helpt het middel wel, maar is de hoofdpijn na 24 uur weer terug? Dan mag de gebruiker wel een tweede dosis van het geneesmiddel nemen. Wel moeten er minimaal twee uur tussen het innemen van de tabletten in zitten.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Migard (Forvey) is 1 tablet van 2,5 milligram per dag. Het geneesmiddel is niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 18 jaar oud en wordt niet aanbevolen voor volwassenen die ouder zijn dan 65 jaar.

Bijwerkingen

Door het gebruik van Migard (Forvey) kan de patiënt te maken krijgen met bepaalde bijwerkingen, waaronder duizeligheid, tintelingen, gevoelloosheid, pijn, spierpijn, een beklemd of drukkend gevoel op de borst en duizeligheid. In de bijsluiter vindt u een complete lijst met de mogelijke bijwerkingen van Migard (Forvey) en ziet u ook of bijwerkingen wel of niet vaak voorkomen onder gebruikers van dit geneesmiddel.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Migard”