Menu
Sale

Minocycline (Minocin)

Artikelnummer: 1ed9e89e33cc.
Categorie:

*  86,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Minocycline (Minocin)?

Het werkzame bestanddeel in dit middel is Minocycline en hoort bij de geneesmiddelengroep antibiotica Tetracyclinen. Het wordt voorgeschreven bij het behandelen van bacteriële infecties. Het wordt vooral voorgeschreven bij het bestrijden van (ernstige) acne. Ook wordt het gebruikt bij infecties aan urinewegen, luchtwegen, oor, neus of oog. Het remt de groei en vermenigvuldiging van bacteriën. Dit medicijn is verkrijgen bij onderstaande online apotheek, in 56 keer 100 mg capsules.

Online Minocycline (Minocin) kopen zonder recept

In onderstaande tabel kunt u zien waar u Minocycline (Minocin) kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Minocycline (Minocin) te gebruiken).

Wanneer kunt u geen Minocycline gebruiken?

Bij allergische reacties of overgevoeligheid bij het nemen van dit middel, is het niet verstandig om dit te gebruiken. Mocht dit toch voorvallen dan raden we u aan om direct contact op te nemen met de specialist die dit middel heeft voorgeschreven. Kinderen jonger dan acht jaar mogen dit medicijn niet gebruiken. Mensen die leverfunctiestoornissen hebben worden afgeraden dit middel te gebruiken. Mocht u last hebben van duizeligheid of andere bijwerkingen dan moet u oppassen met deelname aan het verkeer.

Hoe dient u Minocycline te gebruiken?

U dient dagelijks 1 capsule in te nemen met water. Het wordt aangeraden de capsule tijdens een maaltijd in te nemen om een bijwerking zoals misselijkheid te voorkomen. Neem de capsule dagelijks op een vast moment in zodat u deze niet vergeet in te nemen en de werking maximaal is. Zorg ervoor dat u de kuur afmaakt zoals voorgeschreven, omdat het enige weken duurt voordat resultaat zichtbaar kan zijn.

Eventuele bijwerkingen

De meeste bekende bijwerkingen van dit middel zijn allergische reacties, braken, diarree, gewrichtspijn en duizeligheid, ook wel vertoog genoemd. Volg altijd de dosering is die voorgeschreven is, dan is de kans op bijwerkingen ook nihil. Mochten er toch bijwerkingen ontstaan, dan zijn deze veelal van korte duur. Mocht het toch voorkomen dat u over een langere periode bijwerkingen heeft, dan moet u stoppen met het slikken van het middel en contact opnemen met een deskundige.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Minocycline (Minocin)”