Menu
Sale

Mirvaso

Artikelnummer: 4186a1211d1b.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 148,49.Huidige prijs is: € 134,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Mirvaso?

De werkzame stof in Mirvaso is brimonidine, een medicijn uit de groep alfablokkers. Dit is een medicijn welke speciaal is gemaakt om de rode huid welke door Rosacea komt te behandelen. De werkzame stof in het medicijn is brimonidine. Dit is een stof welke tot de groep alfablokkers behoord. De medicijnen hebben een vaat vernauwende werking.

Wanneer gebruikt u Mirvaso?

Mirvaso wordt gebruikt bij iemand die last heeft van Rosacea. Het is een huidaandoening welke de aders in het gezicht verwijden waardoor iemand rode plekken op de wang, de kin, de neus of op het voorhoofd krijgt. Mirvaso zorgt ervoor dat de aders zich gaan vernauwen, zodat men minder rood in het gezicht wordt.

Wanneer kunt u geen Mirvaso gebruiken?

Gebruik het medicijn alleen op doktersadvies als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoe dient u Mirvaso te gebruiken?

Mirvaso is een gel welke dun op de huid aangebracht moet worden. Een grootte van een erwt is voldoende om het hele gezicht mee te bewerken. Laat de huid goed drogen als u andere verzorgingsproducten op de huid wilt aanbrengen of make up. Gebruik dit medicijn niet op andere delen van het lichaam. Voorkom ook dat u uw lippen, oogleden, ogen, mond of neusholte insmeert met dit medicijn. Wees slim en was uw handen altijd goed na het gebruik van dit medicijn. Lees ook goed de bijsluiter door.

Dosering

Gebruik de aanbevolen doseringen. Voor volwassenen geldt dat u een keer per dag een klein beetje Mirvaso gel moet aanbrengen op de delen van het gezicht welke last hebben van Rosacea.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk als u dit medicijn gebruikt. Denk hierbij aan een irritatie van de huid (een branderig gevoel, tintelingen, pijn of jeuk). Ook kunt u meer blozen dan normaal, acne krijgen of hoofdpijn.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Mirvaso”