Menu
Sale

Muse (Alprostadil)

Artikelnummer: eb5503284232.
Categorie:

*  63,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Muse (Alprostadil)?

Muse (Medicinaal Urethraal Systeem voor de Erectie) is een medicijn dat voorgeschreven wordt als er sprake is van erectiestoornissen bij de man. De werkzame stof in Muse is het medicijn is alprostadil en dit is een lichaamseigen stof die ook wel prostaglandine E1 wordt genoemd. Muse verwijdt de bloedvaten, waardoor de bloedstroom aanzienlijk verbetert. Door de bloedstroom te verbeteren, krijgt de man een betere erectie. Een voordeel van dit geneesmiddel is dat het medicijn ingenomen kan worden zonder gebruik te maken van naalden. Muse wordt doorgaans voorgeschreven als andere medicijnen niet werken en de gebruiker geen naalden wil gebruiken om de erectie te verbeteren.

Wanneer gebruikt u Muse (Alprostadil)?

Muse wordt voorgeschreven bij impotentie, veroorzaakt door een tekort aan PGE1. Is er een tekort aan deze stof, dan stroomt er onvoldoende bloed naar de penis. Hierdoor kan de penis niet stijf worden en is een erectie niet mogelijk. Door de bloedtoevoer van de penis te bevorderen met Muse, is het mogelijk om een erectie te krijgen voor de geslachtsgemeenschap en wordt seks gemakkelijker en prettiger.

Wanneer gebruikt u Muse (Alprostadil)?

Muse is niet geschikt voor vrouwen en kinderen, maar mag ook niet door alle mannen gebruikt worden. Ten eerste is het gebruik van Muse niet verstandig als de man allergisch is voor alprostadil of een van de andere bestanddelen in het geneesmiddel. Ook mag het geneesmiddel niet gebruikt worden door mannen met een ziekte aan de penis of met een afwijkende vorm aan de penis. Bij een ontsteking van de penis of urinebuis mag het geneesmiddel ook niet gebruikt worden.

Hoe dient u Muse (Alprostadil) te gebruiken?

Muse wordt toegediend door gebruik te maken van een inbrengbuisje. Dit buisje wordt in de plasbuis ingebracht, waarna het medicijn via de plasbuis wordt toegediend door middel van inspuiting. Na het toedienen van het geneesmiddel, worden de bloedvaten in de zwellichamen meteen ontspannen en hierdoor kan er meer bloed naar de penis stromen. Na het inspuiten van het stofje, ontstaat er een erectie na 5 tot 10 minuten. Deze erectie kan 30 tot 60 minuten aanhouden.gebruik muse

Dosering

Muse is verkrijgbaar in doseringen van 250 mcg, 500 mcg en 1000 mcg. De startdosering van het geneesmiddel is 250 mcg en als dit niet het gewenste effect geeft, kan deze standaard dosering altijd verhoogd worden. De gebruiker mag nooit meer dan 2 doses per dag gebruiken en de maximale hoeveelheid van 7 doses per week mag ook niet overschreden worden.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van Muse zijn een brandend gevoel in de urinebuis, hoofdpijn, duizeligheid, een lage bloeddruk, een kleine bloeding in de urinebuis, flauwvallen, uitslag en een pijnlijke penis. Heeft u een erectie die langer dan 4 uur aanhoudt, dan moet u hier onmiddellijk mee naar een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Muse (Alprostadil)”