Menu
Sale

Mysimba

* Oorspronkelijke prijs was: € 271,50.Huidige prijs is: € 256,90.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Mysimba?

Om af te slanken zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Kies ervoor om gezonder te gaan eten, en kies voor een dieet. Echter kunnen deze dingen best lastig zijn. Kies dan ook voor Mysimba, wat een afslankmiddel is. Dit middel heeft verschillende werkzame stoffen die ervoor zorgen dat jij eindelijk afvalt. De werkzame stoffen van dit product zijn de stoffen naltrexon en bupropion. Dit zorgt ervoor dat het beloningscentrum in de hersenen wordt beïnvloed. Dit zorgt ervoor dat er een mindere eetlust is en ook verdwijnt de hunkering naar bepaalde voedingsmiddelen die slecht en ongezond zijn.

Door Mysimba wil je namelijk minder suiker en vet eten. Door dan ook dit product te gebruiken kun je echt afvallen. Het wordt aangeraden om mysimba te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een dieet. Na afloop van het eten krijg je dan minder trek in vette en ongezonde dingen, en dus zul je door mysimba in staat zijn langer gezond te eten.

Waar word het voor gebruikt?

Het medicijn wordt normaal gesproken alleen voorgeschreven voor mensen die echt een zwaar overgewicht hebben. Artsen schrijven dit medicijn dan ook uit voor obesitas mensen. Bij een BMI van 27 of hoger wordt dit product uitgegeven. Wanneer jij obesitas hebt is het belangrijk om af te vallen. Door dan ook af te vallen met Mysimba zal dit een stuk makkelijker gaan en heb je minder kans op verschillende ziektes en aandoeningen. Ook zal door het medicijn je bloeddruk verlaagt worden.

Zo gebruik je dit medicijn

Wanneer je besluit om dit product te gebruiken is het belangrijk om dit op te bouwen. De arts zal dan ook een innameschema voorschrijven dat perfect bij jou past. Ook in de bijsluiter kun je lezen hoeveel je nodig hebt. Wanneer je de tabletten wilt innemen moet je dit doen zonder hierop te kauwen. Ook is het het beste de tabletten niet te nemen met een maaltijd met te veel vet. Mysimba is dus goed te combineren met een dieet en veel beweging. Mysimba moet dus niet ingenomen worden na het nemen van een vette en ongezonde maaltijd.

De dosering van dit medicijn

Hoeveel Mysimba jij nodig hebt hangt helemaal af van jouw eigen situatie en ook of je al eerder dit medicijn hebt gebruikt. Normaal gesproken is de dosering dat er twee maal per dag 2 tabletten worden ingenomen.

Bijwerkingen

Elk medicijnen kan bijwerkingen veroorzaken. Bij sommigen kunnen bepaalde bijwerkingen vaak voorkomen, of juist heftiger. De mogelijke bijwerkingen verschillen dus ook per persoon. De bijwerkingen die mogelijk zijn:

  • misselijkheid;
  • diarree;
  • hoofdpijn.

Ook kun je duizelig en slapeloos worden. Wanneer je graag meer wilt weten over dit medicijn en de bijwerkingen hiervan dan kun je deze lezen op de bijsluiter. Ook kan Mysimba soms bijwerkingen geven wanneer dit product wordt gebruikt in combinatie met een ander medicijn. Raadpleeg dan ook je arts voor het beste advies voor jou.

Wanneer mag het geneesmiddel niet gebruikt worden?

In sommige situaties is het belangrijk om Mysimba niet te nemen. Wanneer jouw lichaam overgevoelig is voor 1 van de hulpstoffen moet je dit medicijn niet te nemen. Maar ook bij een hogere bloeddruk kun je dit product niet gebruiken. Bij een eetstoornis zoals anorexia kan dit product ook niet gebruikt worden. Tot slot is het niet mogelijk dit geneesmiddel te gebruiken wanneer je ook mao remmers gebruikt. Belangrijk is het om te overleggen met je arts wanneer je een andere afwijking of een aandoening hebt.

Gebruik van dit medicijn met alcohol en andere speciale gevallen

Wanneer je zwanger bent moet je dit product niet gebruiken. Ook kan dit medicijn zorgen dat de bevruchting slechter verloopt of niet plaats vind. Door het gebruik van Mysimba kan het dus lastig worden om zwanger te worden. Ook wanneer je borstvoeding geeft aan je kind moet Mysimba niet gebruikt worden. Het medicijn heeft verschillende bijwerkingen. Duizeligheid is een bijwerking die soms kan voorkomen. Wanneer je een keer hier last van hebt gehad is het aan te raden geen voertuig te besturen. Maar ook bij het nemen van veel alcohol, en het gebruik van Mysimba, is het belangrijk dezelfde hoeveelheid alcohol in te blijven nemen zodat er geen epileptische aanval kan plaatsvinden.

Wel past alcohol niet in een caloriearm dieet. Op het moment dat je veel alcohol inneemt ( sterke drank) en dit medicijn wilt gebruiken, bouw dan de alcohol consumptie af tot een laag niveau. Pas vanaf dit moment is het verstandig om Mysimba te gebruiken. Tot slot gaat sterke drank en Mysimba totaal niet samen. Vermijd dan ook het gebruik van sterke drank, wanneer je Mysimba inneemt.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Mysimba”