Menu
Sale

Naramig

Artikelnummer: 77ff14610e54.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 142,99.Huidige prijs is: € 124,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Naramig?

Naramig is een medicijn dat de werkzame stof Naratriptan bevat. Het betreft een migrainemedicijn dat directe invloed uitoefent op de bloedvaten en de zenuwen in de hersenen. Door hier invloed op uit te oefenen, verminderen of verdwijnen de klachten die door migraine worden veroorzaakt.

Wanneer gebruikt u Naramig?

Naramig wordt gebruikt om de klachten van een migraineaanval te verminderen. Migraine is een aandoening waarbij er sprake is van bonzende hoofdpijn in combinatie met symptomen als misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en geluid en algehele malaise. Een aanval kan enkele uren duren, maar de aanval kan ook dagen aanhouden. Door Naramig te gebruiken, vernauwen de bloedvaten in de hersenen. Hierdoor wordt de migraineaanval direct gestopt: al binnen een uur tijd werkt het geneesmiddel optimaal en is de gebruiker van de klachten van een migraineaanval verlost.

Wanneer gebruikt u geen Naramig?

Naramig is niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor Naratriptan of een van de hulpstoffen in het geneesmiddel. Ook mag Naramig niet gebruikt worden door mensen die allergisch zijn voor sulfonamiden, een hart- of vaatziekte hebben of hebben gehad, een ernstige lever- of nieraandoening hebben, een hoge bloeddruk hebben of bepaalde andere migrainegeneesmiddelen gebruiken.

Hoe dient u Naramig te gebruiken?

Naramig wordt ingenomen als de gebruiker een migraineaanval op voelt komen. Het is ook mogelijk om het geneesmiddel in te nemen als de aanval al begonnen is, maar dan is de werking van Naramig wel iets minder snel en minder goed. Naramig werkt niet preventief.

Keert de hoofdpijn binnen 24 uur na het innemen van Naramig terug, dan mag de gebruiker nog een tablet nemen. Helpt het geneesmiddel helemaal niet, dan mag het geneesmiddel niet meer ingenomen worden. Samen met een arts bepaalt de gebruiker welk geneesmiddel in plaats van Naramig voorgeschreven wordt om de klachten van een migraineaanval te laten verdwijnen.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Naramig is 1 tablet van 2,5 milligram per keer. De gebruiker mag niet meer dan twee tabletten Naramig per etmaal innemen. Naramig is niet geschikt voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar of ouder zijn dan 65 jaar.

Bijwerkingen

Net zoals andere geneesmiddelen, kan ook Naramig voor bijwerkingen zorgen. De bijwerkingen die u kunt ervaren bij het nemen van dit geneesmiddel, zijn klachten als slaperigheid, vermoeidheid, tintelingen, een beklemd gevoel, gevoelloosheid van de ledematen, een drukkend gevoel op de borst, een drukkend gevoel op de keel, pijn en spierpijn. Houdt het drukkende gevoel op de borst langer aan, dan dient de gebruiker contact op te nemen met een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Naramig”