Menu
Sale

Naratriptan

Artikelnummer: bc731c8b5103.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 77,99.Huidige prijs is: € 67,90.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Naratriptan?

Naratriptan is een receptplichtig geneesmiddel dat voorgeschreven wordt om een migraineaanval te stoppen. De gelijknamige werkzame stof van het geneesmiddel zorgt ervoor dat de bloedvaten in de hersenen zich vernauwen, waardoor de klachten van een bestaande migraineaanval verminderen.

Wanneer gebruikt u Naratriptan?

Naratriptan wordt voorgeschreven om migraine te behandelen. Migraine is een aandoening waarbij de patiënt te maken heeft met hevige hoofdpijn, vaak in combinatie met klachten als misselijkheid, vermoeidheid, het zien van sterretjes en misselijkheid. Door Naratriptan te gebruiken, kan een bestaande migraineaanval verholpen worden.

Wanneer gebruikt u geen Naratriptan?

Naratriptan mag niet gebruikt worden door mensen die overgevoelig zijn voor de gelijknamige stof in het geneesmiddel of voor een van de hulpstoffen van het medicijn. Ook is het geneesmiddel niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor sulfonamiden, een hart- of vaatziekte hebben of hebben gehad, een ernstige lever- of nieraandoening hebben, een hoge bloeddruk hebben of al andere migrainemedicatie gebruiken.

Bij het gebruik van andere medicatie moet u het gebruik van Naratriptan overleggen met een arts. Bent u 40 jaar of ouder of rookt u, dan moet u het gebruik van het geneesmiddel ook overleggen met een dokter.

Hoe dient u Naratriptan te gebruiken?

Naratriptan heeft het beste effect als het geneesmiddel al ingenomen wordt als er een migraineaanval in opkomst is, ofwel als de aanval nog niet begonnen is. Het is niet mogelijk het geneesmiddel preventief te gebruiken, ofwel om een migraineaanval te voorkomen. Na het innemen van Naratriptan, duurt het ongeveer een uur voor het geneesmiddel werkt. Krijgt de gebruiker binnen 24 uur weer last van hoofdpijn, dan mag hij of zij nog een tablet Naratriptan nemen. Het innemen van een nieuwe dosis binnen twee uur tijd, is niet toegestaan.

Dosering

Naratriptan is verkrijgbaar in tabletten van 2,5 milligram. Volwassenen van 18 tot 65 jaar nemen 1 tablet Naratriptan per keer en mogen niet meer dan 2 tabletten Naratriptan per etmaal innemen. Wacht twee uur tot u een nieuwe dosis Naratriptan inneemt. Mensen die jonger zijn dan 18 jaar of ouder zijn dan 65 jaar oud, mogen het geneesmiddel niet gebruiken.

Bijwerkingen

Er zijn enkele bijwerkingen die de gebruiker kan ervaren door het innemen van Naratriptan, namelijk vermoeidheid, slaperigheid, tintelingen, een beklemd gevoel, gevoelloosheid van de ledematen en spierpijn. Ook kan de gebruiker te maken krijgen met een drukkend gevoel op de borst of keel. Blijft dit drukkende gevoel aanhouden of heeft de gebruiker te maken met een andere heftige bijwerking, dan wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts.

Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Naratriptan”