Menu
Sale

Neoclarityn

Artikelnummer: c18e3959f2a7.
Categorieën: ,

*  71,90

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Neoclarityn?

Neoclarityn is een geneesmiddel met de werkzame stof desloratadine. Dit is een antihistaminicum dat allergische reacties van het lichaam onderdrukt. Denk hierbij aan niesbuien, huiduitslag, jeukende ogen en andere allergische reacties die u niet kunt onderdrukken. Een voordeel van het gebruik van Neoclarityn, is dat dit geneesmiddel niet slaperig maakt.

Wanneer gebruikt u Neoclarityn?

Neoclarityn wordt gebruikt bij verschillende soorten allergische reacties, zoals bij hooikoorts, allergie voor huisdieren, allergie voor huisstofmijt en overgevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen. Het geneesmiddel blokkeert de histaminereceptoren in het lichaam, waardoor natuurlijke allergische reacties van het lichaam onderdrukt worden. Door Neoclarityn te gebruiken, verminderen of verdwijnen klachten als niezen, benauwdheid, hoesten, jeuk in de mond, netelroos of andere huiduitslag en oogklachten, zoals jeukende en droge ogen.

Wanneer gebruikt u geen Neoclarityn?

Neoclarityn is niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor de werkzame hoofdbestanddelen en hulpstoffen in het geneesmiddel (zie bijsluiter voor een compleet overzicht). Om een wisselwerking met andere geneesmiddelen te voorkomen, moet het gebruik van andere medicijnen altijd aan een arts gemeld worden. De arts bepaalt vervolgens of Neoclarityn wel of niet gebruikt kan worden in combinatie met de bestaande medicatie.

Hoe dient u Neoclarityn te gebruiken?

Neoclarityn wordt geleverd in de vorm van tabletten, die zonder te kauwen en met een beetje water doorgeslikt worden. Om vermoeidheid als bijwerking te vermijden, wordt het geneesmiddel voor het slapengaan ingenomen.

Neoclarityn kan ook geleverd worden in de vorm van een drank, die net zoals de tabletten Neoclarityn eens per dag ingenomen wordt.

Dosering

De dosering van de Neoclarityn tabletten is als volgt: eenmaal daags 1 tablet. De dosering van de Neoclarityn drank is als volgt: voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar eens per dag 2,5 milliliter, voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar eens per dag 5 milliliter en voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen eens per dag 10 milliliter. De arts bepaalt hoe lang Neoclarityn gebruikt moet worden.

Bijwerkingen

Gebruikers van Neoclarityn kunnen te maken krijgen met bijwerkingen door het geneesmiddel, al is dit lang niet altijd het geval. De bijwerkingen die voor Neoclarityn gemeld zijn, zijn klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en een droge mond en/of keel.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Neoclarityn”