Menu
Sale

Nerison

Categorie:

*  72,09

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Nerison?

Nerison bevat een corticosteroïde en kan gebruikt worden voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen en psoriasis.

Wanneer gebruikt u Nerison?

Nerison is een medicijn dat op de huid moet worden aangebracht en gebruikt kan worden voor de behandeling van de symptomen van psoriasis en andere huidaandoeningen. Het werkzame bestanddeel van dit geneesmiddel is een corticosteroïde. En het werkzame ingrediënt van Nerison is diflucortolonvaleraat. Deze stof remt de ontstekingsreactie en dus ook de afgifte van de stofjes die de symptomen veroorzaken. Zo treedt er verlichting op van de jeuk, roodheid en schilfering en kan de huid zich herstellen. Dit dient ter verlichting van de symptomen doordat het de ontstekingsreactie remt.

Wanneer gebruikt u geen Nerison?

Overleg met een arts voor u Nerison gebruikt als u de volgende aandoeningen heeft (gehad): rosacea, ontsteking rond de mond, een oogaandoening, acne, een aandoening in het gebied rond de genitaliën en anus, virale huidaandoening zoals koortslip, herpes, gordelroos of waterpokken, glaucoom, een bacteriële of schimmelinfectie die niet behandeld wordt, huidirritatie op de onderbenen als gevolg van problemen met de bloedcirculatie of zweren op de benen, aangezien dit het risico op een allergische reactie kan verhogen.

Hoe dient u Nerison te gebruiken?

Breng een dunne laag Nerison aan op de aangedane huid. Zie verdere instructie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Na het aanbrengen van Nerison kan u last krijgen van een branderig gevoel, jeuk, huidirritatie of een rode huid. Mocht u heftigere bijwerkingen krijgen raadpleeg de bijsluiter en neem indien nodig contact op met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nerison”