Menu
Sale

Neupro

Artikelnummer: 69f340ae849a.

*  277,60

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Neupro?

Neupro pleisters bevatten de werkzame stof rotigotine. Dit is een stof die de dopaminereceptoren in de hersenen stimuleert, waardoor de aansturing van de spieren door de hersenen verbeterd wordt. Door Neupro te gebruiken, kunnen de klachten van het Restless Legs Syndroom behandeld worden.

Online Neupro kopen zonder recept

In onderstaande tabel kunt u zien waar u Neupro kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Neupro te gebruiken).

Wanneer gebruikt u Neupro?

Neupro pleisters worden voorgeschreven ter behandeling van het Restless Legs Syndroom, ook wel rusteloze benen genoemd. Bij het Restless Legs Syndroom is er sprake van een kriebelend, tintelend of pijnlijk gevoel in de benen, dat erger wordt als de patiënt zit of ligt. Omdat er steeds de behoefte is om de benen te bewegen en de klachten te verminderen, is stilzitten voor de patiënten met deze aandoening lastiger en kunnen er bovendien slaapproblemen optreden.

Neupro wordt gebruikt om de klachten van het Restless Legs Syndroom te verminderen, waardoor de gebruiker beter stil kan zitten en ook beter kan slapen. Soms wordt het geneesmiddel ook voorgeschreven om de ziekte van Parkinson te behandelen, eventueel in combinatie met andere geneesmiddelen.

Wanneer gebruikt u geen Neupro?

Neupro is niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor de werkzame stof en de hulpstoffen in het geneesmiddel (zie bijsluiter voor volledig overzicht). Lijdt u aan bepaalde gezondheidsaandoeningen of gebruikt u andere geneesmiddelen, dan moet u dit altijd melden aan uw arts. De arts bepaalt vervolgens of u Neupro wel of niet mag gebruiken.

Hoe dient u Neupro te gebruiken?

Neupro wordt geleverd in de vorm van pleisters, die de gebruiker op een droge en schone plek op de huid moet pakken. Dit kan op het bovenarm zijn, maar ook op de buik, het dijbeen of de schouder. Na een periode van 24 uur moet de oude pleister vervangen worden door een nieuw exemplaar. Niet op dezelfde plek, maar op een ander stukje van de huid om irritatie van de huid te voorkomen. Laat de pleister los, dan mag er een nieuwe pleister geplakt worden. In de bijsluiter van Neupro staat hoe de gebruiker de pleisters uit de verpakking moet halen en op de huid moet plakken.

Dosering

Neupro pleisters worden aangeboden in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte de gebruiker nodig heeft om het Restless Legs Syndroom te behandelen. De gebruikelijke dosering van Neupro is 1 pleister per 24 uur. De dosering van Neupro kan na een week verhoogd worden. Of dit het geval is, wordt bepaald door een arts.

Bijwerkingen

Neupro kan voor bepaalde bijwerkingen zorgen, waaronder hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid, slaperigheid, slaapstoornissen en huidirritatie op de plek waar de pleister zit. Voor een volledig overzicht van de mogelijke bijwerkingen van deze pleister, zie de bijsluiter van Neupro.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Neupro”