Menu
Sale

Nobligan

Categorie:

*  61,90

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Nobligan?

Nobligan is een andere betekenis voor het medicijn Tramadol. Tramadol is dan ook een pijnstiller die ontzettend krachtig en werkzaam is. De pijnstiller komt uit de groep van de morfineachtige pijnstillers. De stof die ervoor zorgt dat de pijnstiller goed werkt is tramadol. Tramadol zorgt er dan ook voor dat er verschillende soorten pijnprikkels, waardoor je dus pijn symptomen krijgt, worden onderbroken in de omgeving van het centrale zenuwstelsel. Hierdoor kunnen dus pijnklachten af nemen en zelfs helemaal verdwijnen.

Wel is Nobligan wat minder sterk dan morfine. Alsnog is Nobligan een vrij goed product en word het veel gebruikt. In plaats van een paracetamol te nemen tegen de pijn, is het een stuk beter om een Nobligan te nemen. Ook kun je dit product kopen in de vorm van een pilletje, maar ook druppels. Deze druppels worden de tramadol druppels genoemd.

Wanneer kun je nobligan gebruiken?

Er zijn verschillende situaties waarin je nobligan kunt gebruiken. Nobligan word vooral gebruikt, en voorgeschreven door artsen, op het moment dat een standaard pijnstiller niet voldoende effect heeft tegen de pijn. Nobligan is dan ook een stuk sterker dan een normale pijnstiller en kan dan ook helpen om de pijn te verlagen.

Na afloop van een operatie, of een verwonding kan het product gebruikt worden. Maar ook bij zenuwpijn en artrose kan tramadol gebruikt worden als een middel tegen de pijn.

Hoe dien je het product in te nemen?

Tramadol is verkrijgbaar op de website van dokteronline.com Hierbij is er de keus om te kiezen tussen een tablet vorm, een capsule vorm, en ook kun je kiezen voor de druppelvorm. Op het moment dat je een capsule of tablet inneemt moet deze in zijn geheel worden doorgeslikt. Ook is het belangrijk dat je hierbij goed drinkt. Het effect van Tramadol gaat meestal snel op. Veel gebruikers ervaren de eerste pijnstillende effecten al na ongeveer een uur. Deze pijnstillende werking duurt tot ongeveer 11 a 12 uur, en dus heb je echt wat aan 1 capsule of tablet. De druppels moet je laten smelten op je mond met wat water en werken tot ongeveer 6 uur lang.

Hoeveel moet je van het product in nemen, en wat zijn de bijwerkingen?

De Dosering kun je het beste laten bepalen door een arts. Wel is er een algemene richtlijn dat volwassenen en kinderen ( met een leeftijd vanaf 14 jaar), twee keer per dag 1 tablet of capsule kunnen innemen.

Net zoals andere medicijnen kan tramadol verschillende soorten bijwerkingen veroorzaken. Hierbij moet je denken aan sufheid en slaperigheid, misselijkheid en braken, maar ook duizeligheid en obstipatie kan voorkomen na het innemen van dit medicijn.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nobligan”