Menu
Sale

Noriday

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 53,47.Huidige prijs is: € 50,95.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Noriday?

Noriday is een pil die alleen een progestageen bevat. Deze pil wordt gebruikt als anticonceptiemiddel.

Wanneer gebruikt u Noriday?

Noriday is een minipil en bevat één synthetisch hormoon namelijk norethisteron. Het actieve bestanddeel Noriday is een progestageen genaamd norethisteron. Dit kunstmatige hormoon zorgt ervoor dat de hoeveelheid progesteron in het lichaam niet daalt waardoor de slijmprop in de baarmoederhals dik blijft en daardoor ondoordringbaar voor spermacellen. Zo kunnen spermacellen niet de eicellen in de eileider bereiken.

Wanneer gebruikt u geen Noriday?

Noriday niet gebruiken als u een van de volgende aandoeningen heeft of heeft gehad: borst, baarmoederhals, vagina, of baarmoederkanker, tumoren in de lever of, leverproblemen zoals geelzucht, jeuk of geelzucht tijdens een zwangerschap, hoog cholesterol, een aandoening die effect heeft op de rode bloedcellen, zoals sikkelcelanemie, onverklaarde vaginale bloeding, amenorroe, tromboflebitis, hart- en vaatziekten, hartaanval, pijn op de borst, bloedstolsel of een beroerte. Overleg altijd met een arts en de bijsluiter.

Hoe dient u Noriday te gebruiken?

Elke dag één pil innemen, op hetzelfde tijdstip. Zie verdere informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Noriday heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Noriday”